Neler Yeni

WİN 11 E GEÇMELİMİYİM

ardaipek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Arda İpek
PC DE 10 PRO VAR 11 E GEÇERSEN VERİLER GİDERMİ OYUNLARDA PERFORMANSI DEĞİŞİRMİ

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Fatih Ayhan
Değişiyor diyen, az performans veriyor diyen var ama ben de hiçbir değişiklik olmadı. Yükseltme yaparsanız ayarlar kısmından gelen güncelleme ile hiçbir dosyanız gitmez. Microsoftun sitesinden indirdiğinizde onun kurulum aracıyla yükseltme yaparsanız da dosyalarınız gitmez. Çok gerekli değil ama istiyorsanız geçin. Ben tasarımını, arayüzünü falan daha çok seviyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ogün Akciğer
Instagram
ognakcgr
Sistemin windows 11 için yeterli ise geçebilirsin, değilse geçmeni tavsiye etmem yetersiz sistemler için windows 11 sıkıntı çıkarıyor.

ardaipek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Arda İpek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değişiyor diyen, az performans veriyor diyen var ama ben de hiçbir değişiklik olmadı. Yükseltme yaparsanız ayarlar kısmından gelen güncelleme ile hiçbir dosyanız gitmez. Microsoftun sitesinden indirdiğinizde onun kurulum aracıyla yükseltme yaparsanız da dosyalarınız gitmez. Çok gerekli değil ama istiyorsanız geçin. Ben tasarımını, arayüzünü falan daha çok seviyorum.
aga bide bilgin varmı bilmiyorum ama kendi microsoft hesabıma girdim ama beni ismim gözükmüyor onun yerine GAMİNG yazıyor nasıl çözebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemin windows 11 için yeterli ise geçebilirsin, değilse geçmeni tavsiye etmem yetersiz sistemler için windows 11 sıkıntı çıkarıyor.
aga bide bilgin varmı bilmiyorum ama kendi microsoft hesabıma girdim ama beni ismim gözükmüyor onun yerine GAMİNG yazıyor nasıl çözebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows 10 pro iyidir kanka 11 e geçmek zorunda değilsin.
Ben olsam kesinlikle geçmem

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Fatih Ayhan
Orada çıkan senin kullanıcı ismin. Yerel kullanıcıyı devre dışı bırakıp microsoft kullanıcısına geçmen lazım bilgisayarında. O da tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum. Ben bilgisayarı kurarken hep kendi hesabımı giriyorum önce

Top Bottom