Windows 10 pro iyidir kanka 11 e geçmek zorunda değilsin.PC DE 10 PRO VAR 11 E GEÇERSEN VERİLER GİDERMİ OYUNLARDA PERFORMANSI DEĞİŞİRMİ
aga bide bilgin varmı bilmiyorum ama kendi microsoft hesabıma girdim ama beni ismim gözükmüyor onun yerine GAMİNG yazıyor nasıl çözebilirimDeğişiyor diyen, az performans veriyor diyen var ama ben de hiçbir değişiklik olmadı. Yükseltme yaparsanız ayarlar kısmından gelen güncelleme ile hiçbir dosyanız gitmez. Microsoftun sitesinden indirdiğinizde onun kurulum aracıyla yükseltme yaparsanız da dosyalarınız gitmez. Çok gerekli değil ama istiyorsanız geçin. Ben tasarımını, arayüzünü falan daha çok seviyorum.
aga bide bilgin varmı bilmiyorum ama kendi microsoft hesabıma girdim ama beni ismim gözükmüyor onun yerine GAMİNG yazıyor nasıl çözebilirimSistemin windows 11 için yeterli ise geçebilirsin, değilse geçmeni tavsiye etmem yetersiz sistemler için windows 11 sıkıntı çıkarıyor.
aga bide bilgin varmı bilmiyorum ama kendi microsoft hesabıma girdim ama beni ismim gözükmüyor onun yerine GAMİNG yazıyor nasıl çözebilirimWindows 10 pro iyidir kanka 11 e geçmek zorunda değilsin.
Ben olsam kesinlikle geçmem
Orada çıkan senin kullanıcı ismin. Yerel kullanıcıyı devre dışı bırakıp microsoft kullanıcısına geçmen lazım bilgisayarında. O da tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum. Ben bilgisayarı kurarken hep kendi hesabımı giriyorum önceaga bide bilgin varmı bilmiyorum ama kendi microsoft hesabıma girdim ama beni ismim gözükmüyor onun yerine GAMİNG yazıyor nasıl çözebilirim