Neler Yeni

Win 11'e geçmeli miyim ?

Merhabalar, win 11'e geçmek gibi bir düşüncem var ama geçmeli miyimk bilmiyorum. En son AMD de win 11 sorun yaşıyordu sanırım.

Özellikler: 16 GB RAM 3200 Mhz
AMD R5 3500 MPK 6 çekirdek
Nvidia 1660 Super MSI gaming x ekran kartı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmelisin mutlaka diyorsanız hangisini indirmem gerekiyor ? (Bir sürü paket söylüyor herkes)

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,495
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Özelliklerimiz aynı. Ben dün akşam geçtim ve çok beğendim. Ben müzik yapıyorum. Son indirdiğim birkaç tane plugin uygulama üzerinden silinmiş. Ama çok da önemli değil. 2 dakikada yüklenir. Geçeceksen son zamanlarda indirdiğin şeyleri yedekle ne olur ne olmaz. Ben çok beğendim bence geç.

Daha yeni bir işletim sistemi olduğundan bazı hataları var. Ben de kullandığımdan biliyorum. Üstüne oyuncu isen FPS açısından bir tık FPS'im düştü diyebilirim fakat güzel bir işletim sistemi onu değiştiremem ama bence hatalarından arındıktan sonra falan geçmeni tavsiye ederim.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Sistem gayet iyi ancak biraz beklemenizi tavsiye ederim hocam çünkü şuan ufak tefek hatalar buglar veriyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,938
İsim
Emre Zengin
Merhabalar, win 11'e geçmek gibi bir düşüncem var ama geçmeli miyimk bilmiyorum. En son AMD de win 11 sorun yaşıyordu sanırım.

Özellikler: 16 GB RAM 3200 Mhz
AMD R5 3500 MPK 6 çekirdek
Nvidia 1660 Super MSI gaming x ekran kartı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmelisin mutlaka diyorsanız hangisini indirmem gerekiyor ? (Bir sürü paket söylüyor herkes)
Ufak tefek buglar var. Temiz bir kurulum ile Windows 11 Pro yu yükleyin hocam. Amd performans sorunu düzeltildi.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. Sanırım birkaç güncelleme daha bekleyeceğim. Sonra geçerim Pro'ya :)

Top Bottom