Neler Yeni

Win 7 CSGO da Daha Mı Fazla Fps Veriyor?

Hyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Serdar Ali Azazi
Twitter
NorthwestHyper
Facebook
serdarali.azazi
O FPS artmasının nedeni Win10 u kaldıramayan PC lerin Win7 ye geri dönmesiyle alakalı büyük ihtimalle. Mesela 10 yıla yakın kullandığı yavaş bir HDD ile Win10 a geçersen ve ortalama bir oyunu oynamaya çalışsan yüksek ihtimalle drop yiyeceksin HDD hızın yetmeyecek. Aynı konu RAM i 4 GB olan bir kişinin, 2 GB`tan yüksek RAM gereksinimi olan bir programı ve oyunu açması ramden dolayı problem yaşatabilir. Eğer sistemin hızı konusunda çok önemli etkisi olan parçalar yeni işletim sistemiyle beraber yapacağın işe ayak uyduracak kadar hızlı değilse performans kaybı yaşayabilirsin. Bu durumda win7`ye dönmek performans açısından daha mantıklıymış gibi görünür. Mesela ben neredeyse 9 yıldır aynı HDD yi kullanıyorum ve 6 GB DDR3 1033 MHz RAM e sahibim. Win7 kullanıyorum buna rağmen CS oynarken arkada tarayıcı açarsam bilgisayar kendine gelene kadar bir kaç dakika beklemek zorunda kalıyorum. RAM kullanımı %90 lara dayanıyor. Sınırda geziyorum denebilir. O yüzden ben şuan win10 a geçmeye pek sıcak bakmıyorum. 32 Bitte kurabilirim ama tercih etmiyorum.

Not: Tabi ki ben kendi yaşadığım problemlerden ve Win10`da HDD sahibi olan kişilerin PUBG gibi oyunları oynarken drop yaşamasından dolayı böyle çıkarımlar yaptım.

Daha 1 sene önce 32 bit cs go açmaya çalıştım açmadı 64 bit yapınca çalıştı ben burda sadece test ettiğim şeyleri söylüyorum
oyuna direk girmemezlik yapmıyor ana menüdeyken veya oyun ararken oyundan atıp program çalışmayı durdu hatası veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı arkadaşlarda çalışmış ama diyer forumlardan baktım çoğu kişide açılmamış oyun ve açılan kişilerde çoğu haritalar yüklenmemiş.
Kendin 32 bit bir bilgisayarda denemediysen kesin bir cevap söyleyemessin ben denediğim için söylüyorum diyelim ki çalıştı 2 3 map oynayarak oyundan zevk mi alınır. Ücretsiz antivirüs programı yüklerse virüs falan bulaşmaz. O yüzden düşük sisteme windows 10 yüklemek mantıklı değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,975
Üyeler
163,418
Son üye
GurPac
Top Bottom