Bu web sitesi satılıktır! bcvc.live , aradığınız tüm bilgiler için ilk ve en iyi kaynağınızdır. Genel konulardan burada bulmayı umduğunuzdan daha fazlasına kadar, bcvc.live tümüne sahiptir. Aradığınızı bulmanız dileğiyle!
Kendin bizzat test ettin mi ve iyi bilgisayarlarda fazla fps armaz ram yüksek olduğu için benim sistem düşük o yüzden bu kadar arttı 4 gb ram ile win 10 kullanılmaz. Ve bende açılması 3 dk sürüyor win 10 windows 10 kullanmak için en az 8gb ram ve ssd şart işlemci ekran kartı değişmesi fazla fark etmiyor ama ram ve ssd çok fark ediyor
Bu web sitesi satılıktır! bcvc.live , aradığınız tüm bilgiler için ilk ve en iyi kaynağınızdır. Genel konulardan burada bulmayı umduğunuzdan daha fazlasına kadar, bcvc.live tümüne sahiptir. Aradığınızı bulmanız dileğiyle!
bcvc.live
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendin bizzat test ettin mi ve iyi bilgisayarlarda fazla fps armaz RAM yüksek olduğu için benim sistem düşük o yüzden bu kadar arttı 4 gb RAM ile win 10 kullanılmaz. Ve bende açılması 3 dk sürüyor win 10 windows 10 kullanmak için en az 8gb RAM ve SSD şart işlemci ekran kartı değişmesi fazla fark etmiyor ama RAM ve SSD çok fark ediyor
bcvc.live
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendin bizzat test ettin mi ve iyi bilgisayarlarda fazla fps armaz RAM yüksek olduğu için benim sistem düşük o yüzden bu kadar arttı 4 gb RAM ile win 10 kullanılmaz. Ve bende açılması 3 dk sürüyor win 10 windows 10 kullanmak için en az 8gb RAM ve SSD şart işlemci ekran kartı değişmesi fazla fark etmiyor ama RAM ve SSD çok fark ediyor
İzlediğim videoda 32gb 3200MHz Ram ve SSD kullanılıyordu. Bence burada güvenliği bile tartışılır, güncel olmayan bir işletim sistemini bana savunmayın.
Ve 4gb Ram için 32-bit kurun, 64 değil.
İzlediğim videoda 32gb 3200MHz RAM ve SSD kullanılıyordu. Bence burada güvenliği bile tartışılır, güncel olmayan bir işletim sistemini bana savunmayın.
Ve 4gb RAM için 32-bit kurun, 64 değil.
Daha 1 sene önce 32 bit cs go açmaya çalıştım açmadı 64 bit yapınca çalıştı ben burda sadece test ettiğim şeyleri söylüyorum
oyuna direk girmemezlik yapmıyor ana menüdeyken veya oyun ararken oyundan atıp program çalışmayı durdu hatası veriyor