Neler Yeni

Win 7 CSGO da Daha Mı Fazla Fps Veriyor?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

Kimera

80+ Bronze
Sen windows 7 ve windows 10 da fps testi yaptın mı neye göre konuşuyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Link atabilirim istersen
Daha demin değerlere baktım da yalnızca 3-4 Fps kadar fark var.
Hatta yazılan bir yorum bırakıyorum.
1591360028973.png

Reklamları geç bildirim izni isterse reddet usb kurulum bilmiyorsanız anlatabilirim.

Daha demin değerlere baktım da yalnızca 3-4 Fps kadar fark var.
Hatta yazılan bir yorum bırakıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Kendin bizzat test ettin mi ve iyi bilgisayarlarda fazla fps armaz ram yüksek olduğu için benim sistem düşük o yüzden bu kadar arttı 4 gb ram ile win 10 kullanılmaz. Ve bende açılması 3 dk sürüyor win 10 windows 10 kullanmak için en az 8gb ram ve ssd şart işlemci ekran kartı değişmesi fazla fark etmiyor ama ram ve ssd çok fark ediyor

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Reklamları geç bildirim izni isterse reddet usb kurulum bilmiyorsanız anlatabilirim.

Kendin bizzat test ettin mi ve iyi bilgisayarlarda fazla fps armaz RAM yüksek olduğu için benim sistem düşük o yüzden bu kadar arttı 4 gb RAM ile win 10 kullanılmaz. Ve bende açılması 3 dk sürüyor win 10 windows 10 kullanmak için en az 8gb RAM ve SSD şart işlemci ekran kartı değişmesi fazla fark etmiyor ama RAM ve SSD çok fark ediyor
teşekkürler dostm:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ethem Cankurt

mhkrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
mahmut karali
pc yeni sistemse win10 devam et eskisiyse win7 kurabilirsin 10 fps oynar o da pek fark eder mi bilmem senin için

Kimera

80+ Bronze

Kendin bizzat test ettin mi ve iyi bilgisayarlarda fazla fps armaz RAM yüksek olduğu için benim sistem düşük o yüzden bu kadar arttı 4 gb RAM ile win 10 kullanılmaz. Ve bende açılması 3 dk sürüyor win 10 windows 10 kullanmak için en az 8gb RAM ve SSD şart işlemci ekran kartı değişmesi fazla fark etmiyor ama RAM ve SSD çok fark ediyor
İzlediğim videoda 32gb 3200MHz Ram ve SSD kullanılıyordu. Bence burada güvenliği bile tartışılır, güncel olmayan bir işletim sistemini bana savunmayın.
Ve 4gb Ram için 32-bit kurun, 64 değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mehmet
windows 7 güzeldi fakat oyunla bir alakası kalmadı işletim sistemini eski yaparsan driver bulamazsın vs

İzlediğim videoda 32gb 3200MHz RAM ve SSD kullanılıyordu. Bence burada güvenliği bile tartışılır, güncel olmayan bir işletim sistemini bana savunmayın.
Ve 4gb RAM için 32-bit kurun, 64 değil.
32 bit 3.5 gb den fazla ram görmüyor ve çoğu oyun onda çalışmıyor örnek : cs go

HDÇLJKSHDAGKJUSAHDKJASHDJKASHD

CSGO bilgisayarın 64-bitte olsa 32-bitte çalışan bir oyun :D
Lütfen bilmediğiniz konular hakkında sallayarak konuşmayın, araştırın.
Daha 1 sene önce 32 bit cs go açmaya çalıştım açmadı 64 bit yapınca çalıştı ben burda sadece test ettiğim şeyleri söylüyorum
oyuna direk girmemezlik yapmıyor ana menüdeyken veya oyun ararken oyundan atıp program çalışmayı durdu hatası veriyor

HDÇLJKSHDAGKJUSAHDKJASHDJKASHD

CSGO bilgisayarın 64-bitte olsa 32-bitte çalışan bir oyun :D
Lütfen bilmediğiniz konular hakkında sallayarak konuşmayın, araştırın.
Bazı arkadaşlarda çalışmış ama diyer forumlardan baktım çoğu kişide açılmamış oyun ve açılan kişilerde çoğu haritalar yüklenmemiş.

Top Bottom