- En İyi Cevap
- 11
Dahası
beyler pc şu an win 10, 40 50 fps arası alıyorum win 7 ye geçersem kaç fps alırım
bazı kışılerde 2 katına çıkmış fpsBence geçme, faydası olmaz.
desteği bitmiş virüs bulaşması yüksek bir şeye geçmek mantıklımı?bazı kışılerde 2 katına çıkmış fps
Fotoğrafını çekseydim keşke kanıtlamak içinBuradaki arkadaşın cevabından sonra bu soruyu soracağınızı tahmin etmiştimWindows 7 dengesiz cpu kullanımı
Formattan önce bu sorun yoktu cpu kullanımı aşırı değişiyor bir %1 oluyor sonra %100 e çıkıyor bunun çözümü var mı?donanimarsivi.com
Bence boşverin. Değmez.
ekran kartım yok.Windows 7'ye geçince ekran kartın RTX 2080ti'ye dönüşmeyeceğine göre hayır.
Geç fps artmassa geri win 10 a dönersin win 7 ye geçtiğinde fotoğrafını çekebilirmisin bazıları kanıt istiyor.beyler PC şu an win 10, 40 50 fps arası alıyorum win 7 ye geçersem kaç fps alırım
geçen win 7 ye geçmek isted,m hata verdi pc yanlış yerden yüklemişim bu sefer doğru yüklemem gerekiyor.dGeç fps artmassa geri win 10 a dönersin win 7 ye geçtiğinde fotoğrafını çekebilirmisin bazıları kanıt istiyor.
Sen windows 7 ve windows 10 da fps testi yaptın mı neye göre konuşuyorsunBuradaki arkadaşın cevabından sonra bu soruyu soracağınızı tahmin etmiştimWindows 7 dengesiz cpu kullanımı
Formattan önce bu sorun yoktu cpu kullanımı aşırı değişiyor bir %1 oluyor sonra %100 e çıkıyor bunun çözümü var mı?donanimarsivi.com
Bence boşverin. Değmez.
Link atabilirim istersengeçen win 7 ye geçmek isted,m hata verdi PC yanlış yerden yüklemişim bu sefer doğru yüklemem gerekiyor.d