Neler Yeni

Win 7 Yeni Kurulum Sonrası Usb Cihazları Okumaması

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Yıldırım
win 11 cracklı pc kastığı için win 7 yükledim ama kurulum sonrası usb cihazları okumuyor okumadığı için format ve başka win kurulumu yapamıyorum uefi ayarı yok biosda yardımcı olurmusunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Yuzarsef
Sistem bilgilerini tam yazabilir misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• 20240105_225612.jpg
    20240105_225612.jpg
    1.8 MB · Hit: 30
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Yuzarsef
İlk olarak diskini disk yöneticisi aracılığı ile ikiye böl. Ve sistemi kapatmadan diğer bölüme win8.1 kurulumu yap sonra tekrar başlat pc tekrar açılınca win8.1 olan bölümü seç olsun bitsin. Ya da onboard to usb aparatı ile ki bunlar genellikle 5₺ falan bunun ile usb takıp açabiliyorsun. Bunlar haricinde aygıt yöneticisinden bağlantı noktalarını güncelleme yap.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk olarak diskini disk yöneticisi aracılığı ile ikiye böl. Ve sistemi kapatmadan diğer bölüme win8.1 kurulumu yap sonra tekrar başlat pc tekrar açılınca win8.1 olan bölümü seç olsun bitsin. Ya da onboard to usb aparatı ile ki bunlar genellikle 5₺ falan bunun ile usb takıp açabiliyorsun. Bunlar haricinde aygıt yöneticisinden bağlantı noktalarını güncelleme yap.
cihaz şuan laptop internet bağlantısı yok usb den driver atamıyorum

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Semih Boran
win 11 cracklı pc kastığı için win 7 yükledim ama kurulum sonrası usb cihazları okumuyor okumadığı için format ve başka win kurulumu yapamıyorum uefi ayarı yok biosda yardımcı olurmusunuz
yonga kümeniz ya da usb kontrolcünüzün sürücüsü windows kurulumunda olmadığından çalışmıyor. windows 11'den bakıp, donanım kimlikleri ile ya da isimlerini internet aratıp, .inf biçiminde indirip, ntlite ile usbdeki windows 7 kurulumuna ekleyebilirsiniz. Bu arada 7 yerine linux kurun. Desteği kesildi çünkü ve linuxlar daha hafif.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Yıldırım
CD/DVD'ye driver yazdırıp öyle kurabilirsin başka pc var mı evde?
başka pc var
Mesaj otomatik birleştirildi:

yonga kümeniz ya da usb kontrolcünüzün sürücüsü windows kurulumunda olmadığından çalışmıyor. windows 11'den bakıp, donanım kimlikleri ile ya da isimlerini internet aratıp, .inf biçiminde indirip, ntlite ile usbdeki windows 7 kurulumuna ekleyebilirsiniz. Bu arada 7 yerine linux kurun. Desteği kesildi çünkü ve linuxlar daha hafif.
ben bu win nasıl kaldırabilirm bilgisayardan en baştan başka bir win atayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Yuzarsef
başka pc var
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bu win nasıl kaldırabilirm bilgisayardan en baştan başka bir win atayım
Başka pc den cd/dvd ye driver yazdır gerekli olanları eğer pc sürücü olarak tanıyor ise yok olmuyor diyor isen de diski başka pc ye tak orada sürücüleri at ve öyle kur sorun düzeldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,063,273
Üyeler
168,913
Son üye
tyhjnmkj987
Top Bottom