Win10 güncelleme bitti 11'e geçmeli mi yoksa 10'dan devam mı etmeli?

Era.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
242
Nedeni ile belirtir misiniz?

win11 e geçine sıkıntı yaşamadım 1 senedir zaten hemen hemen aynılar. önceden sıkıntı oluyurdu ilk çıktığında. şuan baya optimize

4 senedir aynı soru, sadece bu başlıkta 10 sayfa konu var. Bence sorunun cevabını herkes biliyor.

Kardeş boş yapmana gerek yoktu. Güncelleme bittikten sonra 11'e geçmeli mi yoksa kalmalı mı adlı başlığı ilk defa açtım. Senin bana attığın linkte 11'e geçilir mi onu anlatıyor ben ise güncelleme almayan 10'da kalınır mı onu soruyorum. İyi oku sonra cevap ver bence. Güncelleme gelmemesi bir sıkıntı yaratır mı diye sormuşum. Amacım zaten 11'e geçmemek istiyor olmam.

Son düzenleme:
Windows 10 LTSC sürümünü kullanabilirsin bir kaç yıl daha güncelleme alacak.

Kardeş boş yapmana gerek yoktu. Güncelleme bittikten sonra 11'e geçmeli mi yoksa kalmalı mı adlı başlığı ilk defa açtım. Senin bana attığın linkte 11'e geçilir mi onu anlatıyor ben ise güncelleme almayan 10'da kalınır mı onu soruyorum. İyi oku sonra cevap ver bence. Güncelleme gelmemesi bir sıkıntı yaratır mı diye sormuşum. Amacım zaten 11'e geçmemek istiyor olmam.
Boş yapmıyorum, yüzlerce konu açıldı, tartışılacak bir şey yok. 4 senedir bu konu her hafta forumda açılıyor, tekrar tekrar açmaya gerek yok. Güncelleme bitti geçilir mi ve geçilir mi sorusu da aynı şey. Geçmek istemiyorsan geçmezsin, Microsoft seni zorlamıyor. Zaten desteğin bitmesine daha 6 ay gibi bir süre var. Güvenlik güncellemesi almayan hiçbir işletim sistemi de kullanılmamalı, W8 desteği bittikten sonra güncelleme almadığı için çok ciddi güvenlik açıkları olmuştu, aynısı tekrar yaşanabilir.

w10cuysan ltsc kur yok uğraşmayim diyorsan w11 kur ama baya servis artacak

Ghost spectre windows kullanıyorum çok memnunum

ben geçmeyi planlıyorum şöyle birşeyin varlığını 1-2 ay oluyor keşfettim. ekimden sonra bir süre daha devam ettikten sonra windows 11 e geçeceğim. Linux a geçeyim dedim çok fazla dağıtımı olduğundan gözümde fazlaca büyüdü ve vazgeçtim.

Boş yapmıyorum, yüzlerce konu açıldı, tartışılacak bir şey yok. 4 senedir bu konu her hafta forumda açılıyor, tekrar tekrar açmaya gerek yok. Güncelleme bitti geçilir mi ve geçilir mi sorusu da aynı şey. Geçmek istemiyorsan geçmezsin, Microsoft seni zorlamıyor. Zaten desteğin bitmesine daha 6 ay gibi bir süre var. Güvenlik güncellemesi almayan hiçbir işletim sistemi de kullanılmamalı, W8 desteği bittikten sonra güncelleme almadığı için çok ciddi güvenlik açıkları olmuştu, aynısı tekrar yaşanabilir.

bu kadar basit bir cevap verebilirdin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,313
Üyeler
174,344
Son üye
Pvoscuk
Geri