FOXN FOR WİN
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,156
11 hala buglu bence ben 10a geri döndüm
Benim sistemim iyi win11 kullanıyorum hiçbir problemi yok gayet akıcı bende, windows 11 kötü felan değil sisteminizi güncellemeniz lazım.win 10 hala win 11'den daha çok kullanılıyor. Senin kullanmıyor olman windows 10'un kullanımını bitirmedi maalesef. Bunun yanında Microsoft hep 1 iyi 1 de kötü işletim sistemi yapıyor. Win 98 iyi, win me kötü, win xp iyi, win vista kötü, win 7 iyi, win 8 kötü, win 10 iyi ve maalesef win 11 kötü. Hevesle bir sonraki windowsu bekliyor, o çıkana kadar LTSC win 10 kullanıyor olacağım.
Sistemim güncel zaten. Dünya genelinde win 11 ve win 10 kullanım oranlarına bakın. Destek bitmesine bu kadar yakın zaman kala hala win 10 daha çok kullanılıyor. Win 11 kullanmamak için linux kullanıyorum. Oyun bilgisayarımda da win 10 LTSC kurulu.Benim sistemim iyi win11 kullanıyorum hiçbir problemi yok gayet akıcı bende, windows 11 kötü felan değil sisteminizi güncellemeniz lazım.
hocam size bunun dogrusu ile alakali cevap vermistim neden hala ayni seyi tekrarliyorsunuz? steam'de kullanicilarin yuzde 58'i win11 kullaniyor. win 10 kullanim orani yuzde 37 ve her gecen ay hizla dusmeye devam ediyor. kullanicilarin win10'u daha cok tercih ettigi yanlis bir bilgi.Sistemim güncel zaten. Dünya genelinde win 11 ve win 10 kullanım oranlarına bakın. Destek bitmesine bu kadar yakın zaman kala hala win 10 daha çok kullanılıyor. Win 11 kullanmamak için linux kullanıyorum. Oyun bilgisayarımda da win 10 LTSC kurulu.
Hayat steamden ibaret değil. Mayıs 2025 itibariyle hala win 10 daha önde. Ancak destek kesileceği için insanlar tabii ki 11'e geçiyor. Geçmeye de devam edecek. Eğer 10'un desteği kesilmese 10 kullanmaya devam edecek çok fazla bilgisayar olurdu. İnsanlar sırf güvenlik kaygılarıyla 11'e geçiyorlar.hocam size bunun dogrusu ile alakali cevap vermistim neden hala ayni seyi tekrarliyorsunuz? steam'de kullanicilarin yuzde 58'i win11 kullaniyor. win 10 kullanim orani yuzde 37 ve her gecen ay hizla dusmeye devam diyor. kullanicilarin win10'u daha cok kullandigi yanlis bir bilgi.
attiginiz kaynakta da yuzde 70lerden 53'lere gelmis 1 senede. steam her gun anlik 40 milyon kullanicinin baglanabildigi bir platform. attiginiz kaynaktan cok daha iyi istatistiklere sahip olduguna eminimHayat steamden ibaret değil. Mayıs 2025 itibariyle hala win 10 daha önde. Ancak destek kesileceği için insanlar tabii ki 11'e geçiyor. Geçmeye de devam edecek. Eğer 10'un desteği kesilmese 10 kullanmaya devam edecek çok fazla bilgisayar olurdu. İnsanlar sırf güvenlik kaygılarıyla 11'e geçiyorlar.
Kaynağım: https://gs.statcounter.com/windows-version-market-share/desktop/worldwide/
Evet ben de zaten sürekli oranın azaldığını, sebebinin destek kesilmesi olduğunu söyledim. O yüzden win 10 LTSC kullanıyorum. Günlük ihtiyaçlarım için olan bütün pclerimde de linux kullanıyorum.attiginiz kaynakta da yuzde 70lerden 53'lere gelmis 1 senede. steam her gun anlik 40 milyon kullanicinin baglanabildigi bir platform. attiginiz kaynaktan cok daha iyi istatistiklere sahip olduguna eminim. windows 11 varken kimseye de win 10 onerilmez cok spesifik bir ihtiyac yoksa. hayirli aksamlar...
Siz bilirsiniz win11 24H2 sürümünün hiçbir problemini göremedim ben, benim donanımımın win10 desteği bile yok öyle söyliyim wifi driverı felan sadece win11 destekli ondan mecburumSistemim güncel zaten. Dünya genelinde win 11 ve win 10 kullanım oranlarına bakın. Destek bitmesine bu kadar yakın zaman kala hala win 10 daha çok kullanılıyor. Win 11 kullanmamak için linux kullanıyorum. Oyun bilgisayarımda da win 10 LTSC kurulu.
Benim de laptopum o durumda. Onda da linux kullanıyorum.Siz bilirsiniz win11 24H2 sürümünün hiçbir problemini göremedim ben, benim donanımımın win10 desteği bile yok öyle söyliyim wifi driverı felan sadece win11 destekli ondan mecburum
11e formatla bence. Hem görsel hem performans açısından daha iyi. Yotubeda oyun testleri izleyebilirsin.arkadaşlar 10 pro kullanıyorum 11e yükseltiyimmi dahamı iyi olur kötümü