win64/coinminer VİRÜSÜ

Reaksiyon skoru
8
Bilgisayarımda nerden geldiğini bilmediğim bir virüsle karşılaştım ''win64/coinminer'' sanırım kripto para yazılımı nasıl sileceğime dair bir fikrim yok dosya yoluna baktım öyle bir dosya görünmüyor
virüs denetimlerini güncelleştirip tekrar taramama rağmen aynı virüs görünüyor aramızda yazılımcı veya bu tür işlerden anlayan varsa yardım edebilirmi lütfen ...

Bilgisayarımda nerden geldiğini bilmediğim bir virüsle karşılaştım ''win64/coinminer'' sanırım kripto para yazılımı nasıl sileceğime dair bir fikrim yok dosya yoluna baktım öyle bir dosya görünmüyor
virüs denetimlerini güncelleştirip tekrar taramama rağmen aynı virüs görünüyor aramızda yazılımcı veya bu tür işlerden anlayan varsa yardım edebilirmi lütfen ...
ben olsam direk temiz kurulum yaparım belki şuan ekran kartını kurutuyordur..

Virüsü silmiştir antivirüs o yüzden bulamazsın

hayır silmemiş tarama yaptım tekrar hala virüs algılıyor dosya yolunu söylüyor, dosya yoluna girip baktığımda o yazılıma dair bir şey yok...
Hangi antivirüs diyor? Windows defender ise sorun yok, sen virüslü dosyayı elle sildiğin için tanımlayamıyor durumu ve uyarı veriyor ama başka antivirüslerse gizli dosya olabilir. Öyle durumda direkt dizini silmek en mantıklısı.

Geri