OOBE kurulumunda 3 kereden fazla yeniden başlatınca çıkıyor bu ekran.hocam bilgisayarı güvenli modda açmayı denermisiniz bide
windows bozulunca böyle hata veriyor
nasıl açabilirim baktım videolardada öyle diyor fakat açamadım açılmıyorhocam bilgisayarı güvenli modda açmayı denermisiniz bide
windows bozulunca böyle hata veriyor
Sisteminiz eskimi?nasıl açabilirim baktım videolardada öyle diyor fakat açamadım açılmıyor
evetSisteminiz eskimi?
Ne kadar eski? Özellikleri nedir?
i5 3450 gt430 1tb hdd var 4 gb ram var ama zaten win10 prom vardı ram çok yediği icin ltsc geçeyim derken bu ekranda takılı kaldımSisteminiz eskimi?
Bu sisteme 8.1 yakışır. SSD ve 8 GB ram takarsanız Windows 10 kurarsınız. HDD sıkıntılı veya İmajda sıkıntı var büyük ihtimalle.i5 3450 gt430 1tb hdd var 4 gb ram var ama zaten win10 prom vardı ram çok yediği icin ltsc geçeyim derken bu ekranda takılı kaldım
paramı biriktirip yapacagim fakat suan bu hatayı formatlamadan düzeltebilirmiyim böyle bir imkân varmıdır birde güvenli mode nasıl girebilirimBu sisteme 8.1 yakışır. SSD ve 8 GB ram takarsanız Windows 10 kurarsınız. HDD sıkıntılı veya İmajda sıkıntı var büyük ihtimalle.
F10 veya F8 basarak girebiliyorsunuz açılırken Bilgisayar. Önerim 8.1 kurmanız.paramı biriktirip yapacagim fakat suan bu hatayı formatlamadan düzeltebilirmiyim böyle bir imkân varmıdır birde güvenli mode nasıl girebilirim
tamamdır 8.1 kuracagim yapabilirsemF10 veya F8 basarak girebiliyorsunuz açılırken Bilgisayar. Önerim 8.1 kurmanız.
Yardımcı olabilirim isterseniz.tamamdır 8.1 kuracagim yapabilirsem