Sağ ol aldım bir taneEvet öyle diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Otomatik işleniyor
Son düzenleme:
Sağ ol aldım bir taneEvet öyle diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Otomatik işleniyor
hocam oem ne farkı ilerde sıkıntı olur mu format fln atmak istesem başka crack yapsam
OEM key Anakart a gömülü oluyor başka anakart larda kullanılmıyor tek kullanımlık yani format attığında da Zaten aynı key gelir
Hocam bunlar ne kadar güvenilir?Yapıştırın dursun
WİNDOWS 10 PRO 32/64 BİT 1 PC LİCANCE : Amazon.com.tr: Bilgisayar
WİNDOWS 10 PRO 32/64 BİT 1 PC LİCANCE : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
sonradan değiştirebiliyor muyum peki?OEM key Anakart a gömülü oluyor başka anakart larda kullanılmıyor tek kullanımlık yani format attığında da Zaten aynı key gelir
Sorun olmadı 8 senedir bende her kurduğum sistem de alıp kullanıyorum sorunsuzHocam bunlar ne kadar güvenilir?
Kelimeleri doğru girdiğinden emin ol yine olmazsa Amazon a yaz yenisini veriyorlar bende de bi ara olmuştu yenisini istedim onda sorunsuz olduhocam kod geçersiz diyor napmalıyım
Alıntıyı görüntüle
leptop pc de bunu yaptım arkadaşın birinr forumda dediki buna vercene git çikolata al codu girerken yersin bende çikolata alıp cmd ile windowsu etkinleştirdimSorun olmadı 8 senedir bende her kurduğum sistem de alıp kullanıyorum sorunsuz
Kmspico güvensiz program bu OEM ler orijinal zamanında w7 için oluşturdu w7 de olan keyler w10 da uygun geldi kullanıldı yani aslında bunlar da orijinalleptop pc de bunu yaptım arkadaşın birinr forumda dediki buna vercene git çikolata al codu girerken yersin bende çikolata alıp cmd ile windowsu etkinleştirdim
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com