Neler Yeni

Windows 10 BUG'ı buldum!

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Windows para ile sattığı hiçbirşeyde hata yapmaz. illaki bir sebebten ötürü böyle bir güzellik olmuş. Hiç kurcalama. çaktırma. hatta ürün anahtarı kısmına felan tıklama allah muhafaza köfteyi çakar felan gider yani . Bendede lisanslı Home SL var ama kaçtır formatlıyorum hiç PRO olmadı. demekki daha büyümedi abisi ;)
Olması gereken o zaten hocam, BIOS'a SL gömülü olduğu için sormadan SL formatlıyor. Kaan'da da öyle oluyordu sormadan Home yüklüyordu fakat bu sefer formattan önce kod girdi CMD'ye ne olduysa Pro yükledi sormadan. Bu yüzden BUG yazmış :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Olması gereken o zaten hocam, BIOS'a SL gömülü olduğu için sormadan SL formatlıyor. Kaan'da da öyle oluyordu sormadan Home yüklüyordu fakat bu sefer formattan önce kod girdi CMD'ye ne olduysa Pro yükledi sormadan. Bu yüzden BUG yazmış :D
Acaba BIOS'a gömülü anahtarı mı değiştimiş oldu ?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
aslında ben windows dan araç indirip flash sürücü ile kurulum yaptım. home sl diye sürüm de belirtmedim mesela. genel windows setup hazırladım. format başladı banasürüm seçeneği de sormadı. açtım baktım yine home sl kurulmuş. hdd nin veritabanı formatını felan değiştirdim hatta formata izin vermediği için. kurtarma disklerini felan dümdüz ettim. gömülü anahtar hangisine uygunsa o yüklendi. sendeki olay çok garip.

tekrar mı denesen bi belki gerçekten güzel bir açıkla yüz yüzesindir

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
aslında ben windows dan araç indirip flash sürücü ile kurulum yaptım. home sl diye sürüm de belirtmedim mesela. genel windows setup hazırladım. format başladı banasürüm seçeneği de sormadı. açtım baktım yine home sl kurulmuş. HDD nin veritabanı formatını felan değiştirdim hatta formata izin vermediği için. kurtarma disklerini felan dümdüz ettim. gömülü anahtar hangisine uygunsa o yüklendi. sendeki olay çok garip.

tekrar mı denesen bi belki gerçekten güzel bir açıkla yüz yüzesindir
Denemem. Yatacağım birazdan. Sbaha kadar programlar vs. yüklensin.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Acaba BIOS'a gömülü anahtarı mı değiştimiş oldu ?
Bir fikrim yok ama öyle bir şey olması imkansız, cmd üzerine slmbr.vbs /upk ve slmbr.vbs /cdns komutlarını girdi ve haliyle lisans silindi sonra format atmaya kalkınca otomatik Pro kurdu, garip değil mi?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bir fikrim yok ama öyle bir şey olması imkansız, cmd üzerine slmbr.vbs /upk ve slmbr.vbs /cdns komutlarını girdi ve haliyle lisans silindi sonra format atmaya kalkınca otomatik Pro kurdu, garip değil mi?
Başka girdim. Onları değil.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Garip tabi. Arkadaşım anlatsa hadi la ordan dalga geçme derdim.

anakarta tanımlı key pro için değilken haliyle formatlarda pro kurmuyordu ama lisans anahtarı silinince kurulumda uyumluluğa baktığında bişey göremedi. bu aşamada standart bir sürüm kurmak yerine pro kurması araştırmaya değen bir olay bence. hemde kurunca lisanslıyor tekrar

Top Bottom