Windows 10 CMD ile etkinleştirmek zararlı mı ?

Mamyy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,414
Bazı yerlerde zararlı olarak görülüyor zararlı mı değil mi ona göre internetten anahtar alıp yapıcam veya internettende anahtar almak güvenilir mi ?
Başka sorum ise windows'un fiyatı şuan baktığımda 1,899 TL diğer satıcılardan bunu nasıl 20 tl fiyat ile alabiliyoruz ?

Bazı yerlerde zararlı olarak görülüyor zararlı mı değil mi ona göre internetten anahtar alıp yapıcam veya internettende anahtar almak güvenilir mi ?
Başka sorum ise windows'un fiyatı şuan baktığımda 1,899 TL diğer satıcılardan bunu nasıl 20 TL fiyat ile alabiliyoruz ?
Korsan çünkü, cmd ile aktifleştirdim sıkıntı görmedim henüz.

Başka sorum ise windows'un fiyatı şuan baktığımda 1,899 TL diğer satıcılardan bunu nasıl 20 TL fiyat ile alabiliyoruz ?
CMD ile zarar veremez, eğer olması gerekenin dışında kodlar yazmasan hiçbir sıkıntı olmaz.

CMD ile zarar veremez, eğer olması gerekenin dışında kodlar yazmasan hiçbir sıkıntı olmaz.
CMD ile başka sunucuya mı ne bağlanıyomuş zombi mi ne anlamdım tam @Treyarch böyle bir konuya technopat'tan bir konu atmıştı orda recep baltaş diyordu güvenli olmayabilir diye yanlış hatırlamıyorsam bulamdım şimdi yazısını.

Deneme sürümünü indirin kullanın derim.

Command Prompt ile Windows etkinleştirdiğinizde bağlandığınız KMS sunucusu Microsoft'ın sunucusunu taklit eden sahte bir sunucu. Recep Baltaş haklı, zira sunucu içeriği değişirse cihazınız Botnet'e dönüşebilir, büyük bir saldırıda kullanılabilir.

Geri