Windows 10 Deneme Sürümü Hakkında Bilgi

Reaksiyon skoru
25
Beyler sorum basit.Ben video falan izledim ama pek bir şey anlamadım.Stoğa gelince Freedom 1570 alacak gibiyim ve yanında Windows 10 Deneme Sürümü Kurulu halde geliyormuş kasa.Bu deneme sürümünün süresi falan nasıl,para ödüyor muyuz gibi soruların cevaplarını arıyorum.Fazla bilgi verirseniz sevinirim :) ...

Deneme sürümü 30 gün sürer, her hangi bir ücret ödemiyorsunuz.
Deneme sürümü bitince, bir kaç özellikten kısılıyor. Mesela Wallpaper, tema değiştiremiyorsunuz ve sağ altta "Windows'u Etkinleştir" yazısı saydam bir şekilde duruyor.

Deneme süresi 30 günle kısıtlı.
Deneme süresi bitince bazı özelliklerden faydalanamıyorsunuz.
Örnek verecek olursak arkaplanınız hep siyah ekran olacak.
Çözümü de basit, 2.5TL'ye key almanız.

2.5 TL ye anahtar nerden alabilirim.Şu an ben microsoft.com dan windows 10 u indirdim ama kuramadım.Yer de var 50-60 gb ama yükleyemedik dedi.lisansburada.com dan 16 tl ye win 10 pro key almıştım.Şu an hali hazırda kodum var.Ama win 10 yüklenmediği için kodu giremedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani 30 gün bittiğinde ben birkaç özellik olmadan da sonsuza kadar para ödemeden win 10 kullanabiliyorum.Doğru mu anladım.

2.5 TL ye anahtar nerden alabilirim.Şu an ben microsoft.com dan windows 10 u indirdim ama kuramadım.Yer de var 50-60 gb ama yükleyemedik dedi.lisansburada.com dan 16 TL ye win 10 pro key almıştım.Şu an hali hazırda kodum var.Ama win 10 yüklenmediği için kodu giremedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani 30 gün bittiğinde ben birkaç özellik olmadan da sonsuza kadar para ödemeden win 10 kullanabiliyorum.Doğru mu anladım.
ya kendin Bi şekilde yapıcaksın (söylemem yasak) yada 20 30 TL ye key alıcaksın

Beyler sorum basit.Ben video falan izledim ama pek bir şey anlamadım.Stoğa gelince Freedom 1570 alacak gibiyim ve yanında Windows 10 Deneme Sürümü Kurulu halde geliyormuş kasa.Bu deneme sürümünün süresi falan nasıl,para ödüyor muyuz gibi soruların cevaplarını arıyorum.Fazla bilgi verirseniz sevinirim :) ...
Deneme sürümü 30 gün tanımlı olarak geliyor. Kimi firmalar direk kurarak gönderiyor. 30 gün bitince, sistemi kısmen kısıp, windowsu kullanmana olanak tanıyor. Bunun dışında 3. Parti yazılımlarla ( önermem : çok fazla sorunlu ) süre de değişiklik yapabiliyorsun. Sağlıklı olan, ilgili ürünü kendi resmi web sitesinden çekip, key alman. Ürün özeliklerine bakarak işine yarayacak olanı indir. 30 gün dene işine geldiyse 10-50 tl arasında satılan keylerden al, keyden şimdiye kadar sorun yaşayana rastlamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri