Modding windows 10 formattan önce yedekte sorun

Mr.Cody

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Bilgisayarımı yedekleyip "bu bilgisayarı sıfırla" kısmından bilgisayarı sıfırlayıp format atmak istiyorum fakat dosyaları yedeklemek çok zor oluyor mesela atıyorum xx isimli program C klasöründe xyws ismi ile kaydedilmiş ve ben bunları bulmam çok zor oluyor eğer yanlış bir şey silersem de kötü olur ve bunu yaşamak istemiyorum yardımcı olabilecek misiniz?

Bilgisayarımı yedekleyip "bu bilgisayarı sıfırla" kısmından bilgisayarı sıfırlayıp format atmak istiyorum fakat dosyaları yedeklemek çok zor oluyor mesela atıyorum xx isimli program C klasöründe xyws ismi ile kaydedilmiş ve ben bunları bulmam çok zor oluyor eğer yanlış bir şey silersem de kötü olur ve bunu yaşamak istemiyorum yardımcı olabilecek misiniz?
bilgisayarı sıfırladığında format kadar temiz bir kurulumla başlamazsın. Temizden kastım Windows kaynaklı sorunların bir çoğu devam edebilir. Yani sen windowsta bir hata var ve bunu gidermek için sıfırlıyorsan büyük ihtimal bu sıfırladığında devam edecektir. Çünkü aslında sıfırlama dediğimiz recovery gibi çalışıyor. Temiz kurulum için format en mantıklı olandır. Eğer ürün anahtarı sorunun yoksa diskin en az ikiye ayrılmışsa (mesela windows c ye kurulu d de var) istediklerini d diskine at usb den kurulumda her şeyi formatlayıp bir tek d yi formatlamazsın ve windows u c ye kurarsın.

bilgisayarı sıfırladığında format kadar temiz bir kurulumla başlamazsın. Eğer ürün anahtarı sorunun yoksa diskin en az ikiye ayrılmışsa (mesela windows c ye kurulu d de var) istediklerini d diskine at usb den kurulumda her şeyi formatlayıp bir tek d yi formatlamazsın ve windows u c ye kurarsın.
ben bu bilgisayarı sıfırla yapacağım için usb ye ihtiyaç duymam sanıyordum ihtiyaç var mı?

ben bu bilgisayarı sıfırla yapacağım için usb ye ihtiyaç duymam sanıyordum ihtiyaç var mı?
şimdi şöyle sorayım neden bilgisayarı sıfırlamak istiyorsunuz? Yazılımsal bir sorun varsa bunu gidermek için mi vs

bilgisayar çok yoğunlaştı gibi hissediyorum, eski performansını alamıyorum gibi geliyor

Geri