Windows 10 home kurulu PC den Oem key aktif etmeye çalışınca single language oldu.

Voxy

80+
Reaksiyon skoru
85
Windows 10 home sürümünü kurdum bundan önce languege yüklüydü PC ye format ve sonra orjinal Windows 10 u kurdum ve key aldım ama aktif ederken “Windows etkinleştirildi Windows’un bir kopyasını etkinleştirdik” diyor ve sürüm yeniden single language oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows 10 home sürümünü kurdum bundan önce languege yüklüydü PC ye format ve sonra orjinal Windows 10 u kurdum ve key aldım ama aktif ederken “Windows etkinleştirildi Windows’un bir kopyasını etkinleştirdik” diyor ve sürüm yeniden single language oldu.
Bunu nasıl düzeltebilirim. Sorun çıkartır mı?

Bunu nasıl düzeltebilirim. Sorun çıkartır mı?
Windows 10 home ile SL tek farkı dil desteğiydi sanırsam.

Windows 10 home ile SL tek farkı dil desteğiydi sanırsam.
Ben yüklerken sadece Türkçe şeyleri seçtim. Bu yüzden mi single language diyor yani ?

Ben yüklerken sadece Türkçe şeyleri seçtim. Bu yüzden mi single language diyor yani ?
Şuanda satıcı benden yükleme kimliğimi istiyor vermeli miyim ?

Şuanda satıcı benden yükleme kimliğimi istiyor vermeli miyim ?
Uğraşmaya değeceğini sanmıyorum bırak SL kalsın. Dilleri sürekli değiştirmiyorsan SL sana - bir özellik sağlamıyor.

bi değişiklik olmaz SL ile uğraşmaya değmez

24 TL verdim home key diye aldım. Ama dediğiniz gibi uğraşmayacağım. İleride Windows’u etkinleştir diye sıkıntı çıkarmaz inşallah.
O sıkıntı çıkmazsa zaten home ile SL aynı dediğim gibi dil değiştirme yapmıyorsan farketmezsin bile SL olduğunu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Voxy
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,657
Üyeler
173,848
Son üye
memin00
Geri