Öncelikle belirtmek istiyorum ki keyden aldım hem de 2 tane. Belki 1 tane alsam fark etmeyecektim ancak 2 tane alınca bir kodu 2 kez yazıp yollamışlar. Satıcı firmaya wp üzerinden aynı keyi 2 kez yolladıklarını bir key daha yollamaları gerektiğini ilettim, geri yazan arkadaş dalga geçer gibi konuştu, bir keyle 2 kez etkinleştirme yapabiliyormuşum allah allah yav

ben de satıcıya o zaman herkese aynı kodu satıyorsunuz diyince hayır 2 kez kullanılıyor bu key dedi

Bunun üzerine siteye şikayette bulundum. Kaydımı aldılar beklemeye geçtim ama hala içime sinmemişti bir şeyler. CMD'yi biraz karıştırınca sattıkları keyin MAK key olduğunu gördüm. Saat gecenin 3 buçuğu üslubumu bozmadan ama ciddi ve sinirli olduğumu belli ederek bunun MAK key olduğunu en başta söylediğim gibi herkese aynı keyi sattıklarını söyledim. Saat gecenin 4'ü geri dönüş yaptılar şaşırtıcı bir şekilde. Stoklarrın karıştığını söyleyerek özür dilediler ve 2 adet Retail key veriler. Sonuç olarak 18 liraya 2 adet Retail almış oldum. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "slmgr -dli" kodunu yazarak kontrol edin. Muhtemelen aldığınız keylerin çoğu MAK sizin de. Benimle ilk konuşan kişi dalga geçer gibi konuşup sinirlerimi bozduğu için ben baya uğraştım adamlarla o yüzden bana Retail verdiler. Yoksa ben de verilen MAK keyle kalacaktım.