🔥İndirim 🔥🔥🔥Windows 10 Pro 9,00 TL

daha dün format attım puuu :D 29.99 tl den almıstım bi siteden gitti 20 tl ahaha

Evet gecmiyor orijinal alındıysa ama internetden bulup girdiysen o ayrı
ama hocam internetten araştırdığımız zaman kimse geçmiyor diye bir şey dememiş sizin dışınızda hepsi format ile geçer demiş. ayrıca geçmemesi saçma değil mi sonuçta bir sunucuya bağlanmış oluyoruz internet yokken bağlanmaması gerek normalde anakarta nasıl işlemiş olsun ki bu sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama hocam internetten araştırdığımız zaman kimse geçmiyor diye bir şey dememiş sizin dışınızda hepsi format ile geçer demiş. ayrıca geçmemesi saçma değil mi sonuçta bir sunucuya bağlanmış oluyoruz internet yokken bağlanmaması gerek normalde anakarta nasıl işlemiş olsun ki bu sistem
ayrıca format atmadan önce cmd den birkaç satır kodla bu anahtarı siliyordum fakat yeniden geliyordu lisans yani otomatikman yeniden sunucuya bağlanıyordu fakat format attıktan sonra (aylar oldu atalı) lisans tekrar geldiğini görmedim aylardır etkin değil windows

Botnet olma gibi bir durum yok. KMS işlemi sunuculara düzenli olarak bağlanmayı gerektiren bir işlem. Okul bilgisayarında yönetimden izinsiz bir şekilde etkinleştirme yaparsanız veri akış trafiğinde fazladan gönderilen paketleri fark ederler. Haliyle yasaklarlar ve kaldırmanızı isterler.

Konuda işlemin tüm detayları yazıyor. KMS serverlerine bağlanıldığını belirtmişim zaten. KMS'nin olayı bu. Bağlandığımız sunucunun tersine mühendislikle yazılmış olduğu da belirtili konuda. Tüm sorularınız cevapları konumda var. Konu içinde referansını verdiğim konumda tüm etkinleştirme yöntemlerini de anlattım. KMSpico ile alakası yok.
Bende MAK key var Hocam. 3 yıl önce aldım Yazılım Budur' dan. O zamandan beri kullanıyorum, daha sonra bir sorun oluşturmaz değil mi?

ayrıca format atmadan önce cmd den birkaç satır kodla bu anahtarı siliyordum fakat yeniden geliyordu lisans yani otomatikman yeniden sunucuya bağlanıyordu fakat format attıktan sonra (aylar oldu atalı) lisans tekrar geldiğini görmedim aylardır etkin değil windows
Orijinal Windows alındığı zaman format atsan dahi eski yapmış olduğun key geçerli sayılır ama satın almış olduğun key için konuşuyorum yanlış biliyorsam düzeltme yapsınlar ama şöyle düşün sen gittin Microsoft dan Windows aldın Windows larda pahalı bakma sen internet deki 10 TL filan olanlar Windows 7 key leri çoğunlukla o yüzden ucuz gerçek w10 w11 OEM ler çok pahalı neyse aldın onu format attın ne olacak sonra iptal mi oluyor sürekli dünya para verip orijinal OEM almak zorunda mı kalıyoruz bana bu çok saçma gelir

Orijinal Windows alındığı zaman format atsan dahi eski yapmış olduğun key geçerli sayılır ama satın almış olduğun key için konuşuyorum yanlış biliyorsam düzeltme yapsınlar ama şöyle düşün sen gittin Microsoft dan Windows aldın Windows larda pahalı bakma sen internet deki 10 TL filan olanlar Windows 7 key leri çoğunlukla o yüzden ucuz gerçek w10 w11 OEM ler çok pahalı neyse aldın onu format attın ne olacak sonra iptal mi oluyor sürekli dünya para verip orijinal OEM almak zorunda mı kalıyoruz bana bu çok saçma gelir
hocam ama bu Cmd yöntemi OEM keylerle aynı mantıkla mı çalışıyor ki? öyle olsa formattan sonra key girmemem gerekir direkt windows lisanslı olurdu fakat şu an windows lisanslı değil etkinleştir yazısı da yazıyor zaten sağ altta. o zaman silinmiş oluyor cmd ile etkinleştirmiş olduğum. ayrıca cmd'ye slmgr /xpr komutunu girince lisans hakkında bilgi veriyormuş bunu yazınca alttaki gibi uyarı geliyor

Ekler

• 1668158752519.png
    1668158752519.png
    3.3 KB · Hit: 46
48 saat içinde kullanılması lazim diyo bide formatdan sonra kaybolur falan yazmislar aciklamaya
Gerçek mi bu

Öyle olmuş biraz, iade edebiliyorsanız edin birini.
İade etmek istiyorum mesaj atıyorum geri dönmüyorlar

KEY almayın alan bir kişi varsa hepiniz onu kullanın çünkü herkese aynı keyi veriyorlar bu adamlar. Keyler tekrar tekrar kullanılabiliyor

Eger forumu full okusaydın dediğim mesajı da görürdün :/ hatta bende key var isteyene veririm belki aynı keydir :D
Direk mesajları okumadan aldım geri iade edilir mi bu?

hocam ama bu Cmd yöntemi OEM keylerle aynı mantıkla mı çalışıyor ki? öyle olsa formattan sonra key girmemem gerekir direkt windows lisanslı olurdu fakat şu an windows lisanslı değil etkinleştir yazısı da yazıyor zaten sağ altta. o zaman silinmiş oluyor cmd ile etkinleştirmiş olduğum. ayrıca cmd'ye slmgr /xpr komutunu girince lisans hakkında bilgi veriyormuş bunu yazınca alttaki gibi uyarı geliyor
Ben defalarca format attım aynı PC ye satın almış olduğum key otomatik uygulandı anlamak içinde temalar Duvar Kağıtları bölümünden bakıldığı zaman Windows etkin değilse orası pasif olur seçim değişiklik yapmazsın etkin olmuş ise zaten orası açık şekilde gelir değişiklik yaparsın

Ben defalarca format attım aynı PC ye satın almış olduğum key otomatik uygulandı anlamak içinde temalar Duvar Kağıtları bölümünden bakıldığı zaman Windows etkin değilse orası pasif olur seçim değişiklik yapmazsın etkin olmuş ise zaten orası açık şekilde gelir değişiklik yaparsın
bende etkin değil sıkıntı yok o zaman 👍

Gerçek mi bu

İade etmek istiyorum mesaj atıyorum geri dönmüyorlar

Direk mesajları okumadan aldım geri iade edilir mi bu?
valla deneyin hocam ama bilmiyorum aynı key geldi diyin belki farklı verirler

Geri