Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥🔥Windows 10 Pro 9,00 TL

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Retail lisans verse sorun olmadan kullanabilirdiniz ama MAK key olayı daha farklı. bazılarında sorun olabiliyor bazıları hiç sorun olmadan yıllarca kullanabiliyor. Retail lisans 1 kişi için özel verilen lisans. Ben 2 bilgisayarımda bunlarda satın alıp uygulamıştım sorun olmadı hiç. Key sadece size ait oluyor.

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
Retail lisans verse sorun olmadan kullanabilirdiniz ama MAK key olayı daha farklı. bazılarında sorun olabiliyor bazıları hiç sorun olmadan yıllarca kullanabiliyor. Retail lisans 1 kişi için özel verilen lisans. Ben 2 bilgisayarımda bunlarda satın alıp uygulamıştım sorun olmadı hiç. Key sadece size ait oluyor.
Cmd ile aktif eden bir kişi bunu girse sorun olur mu ?

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Cmd ile aktif eden bir kişi bunu girse sorun olur mu ?
Aktif ettikten sonra kullanabilirsiniz. MAK key ise bir başka arkadaşınıza da verseniz o da aktif edebilir ve kullanabilir ama şöyle bir durum var bu MAK key lisansı mesela 1000 tane bilgisayar için alındıysa ve 999 tanesi aktif edilip kullanımdaysa 1000 olunca da sorun olmaz ama 1001 de bu sefer format atıp kurduğunuzda lisans onaylamaz diye biliyorum. Yanlış da olmasın ama araştırdığım bu şekildeydi. Retail ve OEM lisanslarda ise 1 key var zaten ve size ait. OEM anakarta gömülüyor sanırım. Retail ise size ait defalarca farklı pc lerde vs kullanabiliyorsunuz ama sadece 1 PC aktif olarak kullanabilir. 2.bilgisayara kuramazsınız MAK daki gibi.

YunusOZ

80+ Bronze
Böyle bir durum yok. Anakarta falan da bulaşamaz. Format sonrası silinir direkt. İşlemin detayları için:

MAK key olabilir, çalışıyorsa bir problem yok.
Onu ücretsiz etkinleştirme için yazdım.

Öncelikle belirtmek istiyorum ki keyden aldım hem de 2 tane. Belki 1 tane alsam fark etmeyecektim ancak 2 tane alınca bir kodu 2 kez yazıp yollamışlar. Satıcı firmaya wp üzerinden aynı keyi 2 kez yolladıklarını bir key daha yollamaları gerektiğini ilettim, geri yazan arkadaş dalga geçer gibi konuştu, bir keyle 2 kez etkinleştirme yapabiliyormuşum allah allah yav😃 ben de satıcıya o zaman herkese aynı kodu satıyorsunuz diyince hayır 2 kez kullanılıyor bu key dedi😃 Bunun üzerine siteye şikayette bulundum. Kaydımı aldılar beklemeye geçtim ama hala içime sinmemişti bir şeyler. CMD'yi biraz karıştırınca sattıkları keyin MAK key olduğunu gördüm. Saat gecenin 3 buçuğu üslubumu bozmadan ama ciddi ve sinirli olduğumu belli ederek bunun MAK key olduğunu en başta söylediğim gibi herkese aynı keyi sattıklarını söyledim. Saat gecenin 4'ü geri dönüş yaptılar şaşırtıcı bir şekilde. Stoklarrın karıştığını söyleyerek özür dilediler ve 2 adet Retail key veriler. Sonuç olarak 18 liraya 2 adet Retail almış oldum. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "slmgr -dli" kodunu yazarak kontrol edin. Muhtemelen aldığınız keylerin çoğu MAK sizin de. Benimle ilk konuşan kişi dalga geçer gibi konuşup sinirlerimi bozduğu için ben baya uğraştım adamlarla o yüzden bana Retail verdiler. Yoksa ben de verilen MAK keyle kalacaktım.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Öncelikle belirtmek istiyorum ki keyden aldım hem de 2 tane. Belki 1 tane alsam fark etmeyecektim ancak 2 tane alınca bir kodu 2 kez yazıp yollamışlar. Satıcı firmaya wp üzerinden aynı keyi 2 kez yolladıklarını bir key daha yollamaları gerektiğini ilettim, geri yazan arkadaş dalga geçer gibi konuştu, bir keyle 2 kez etkinleştirme yapabiliyormuşum allah allah yav😃 ben de satıcıya o zaman herkese aynı kodu satıyorsunuz diyince hayır 2 kez kullanılıyor bu key dedi😃 Bunun üzerine siteye şikayette bulundum. Kaydımı aldılar beklemeye geçtim ama hala içime sinmemişti bir şeyler. CMD'yi biraz karıştırınca sattıkları keyin MAK key olduğunu gördüm. Saat gecenin 3 buçuğu üslubumu bozmadan ama ciddi ve sinirli olduğumu belli ederek bunun MAK key olduğunu en başta söylediğim gibi herkese aynı keyi sattıklarını söyledim. Saat gecenin 4'ü geri dönüş yaptılar şaşırtıcı bir şekilde. Stoklarrın karıştığını söyleyerek özür dilediler ve 2 adet Retail key veriler. Sonuç olarak 18 liraya 2 adet Retail almış oldum. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "slmgr -dli" kodunu yazarak kontrol edin. Muhtemelen aldığınız keylerin çoğu MAK sizin de. Benimle ilk konuşan kişi dalga geçer gibi konuşup sinirlerimi bozduğu için ben baya uğraştım adamlarla o yüzden bana Retail verdiler. Yoksa ben de verilen MAK keyle kalacaktım.
Konusmalari ss aldinizmi

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Merak ettim sen oyle deyince dalga vs
Dalga geçmesinden kastım bir key yollamışlar sadece 2 kez kullanılabildiğini iddia ediyorlar. Diyorum madem birden fazla kullanılıyor herkese aynı kodu veriyorsunuz o zaman, hayır diyor bu sadece 2 kez kullanılıyor herkese aynısını vermiyoruz diyor. Bilmediğimizi düşünerek ***** yerine koyuyor. Evet bu key MAK key diyip bi key daha atsa bir şey demeyeceğim adamlar bu OEM veya Retail yazmamış zaten ama MAK olmadığını iddia ediyor ısrarlar. Sadece 2 kez kullanılabilen çok özel bir keymiş.

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
Bende 3 tane aldım hepsi aynı wp'den yazdım bot var.Nasıl iletisime geçtin söylermisin ?

Yummeat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mustafa
Arkadaşlar bu kodlar güvenilir mi? birde Windows 11e geçebilecek miyim yada uyguna windows 11 kodu varmıdır?

SadeceSeyf

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,364
Üyeler
166,524
Son üye
clxtch7
Top Bottom