Alan arkadaşlar keyin Sonu bende C9XTY![]()
Windows 10 Pro 32 64 Bit Destekli Türkçe Lisan - PttAVM.com
Windows 10 Pro 32 64 Bit Destekli Türkçe Lisans Anahtarı Hemen Teslim | 32&64 Bit | Orijinal | 1 Kullanım |Bireysel| Windows 10 Prowww.pttavm.com
3 tanede ben aldım.![]()
Windows 10 Pro 32 64 Bit Destekli Türkçe Lisan - PttAVM.com
Windows 10 Pro 32 64 Bit Destekli Türkçe Lisans Anahtarı Hemen Teslim | 32&64 Bit | Orijinal | 1 Kullanım |Bireysel| Windows 10 Prowww.pttavm.com
Evet hatta anahtarların hepsi aynı ne olacak şimdi ?Alan arkadaşlar keyin Sonu bende C9XTY
Sizdede mi boyle kopya mi keyler
Ptt niye satıyor yasal değilse ?Yasal değil bunlar ayrıca ha ilaçlı kullanmışsın ha bunu almışsın aynı şey ikisi de hırsızlık
PTT satmıyor oradaki mağaza satıyor onlara sor niye yasal olmayan şeyi satıyorsunuz diyePtt niye satıyor yasal değilse ?
Sırf merakımdan aldım böyle mi gelecek diye. Evet aynı kod herkese yollanıyor sanırımAlan arkadaşlar keyin Sonu bende C9XTY
Sizdede mi boyle kopya mi keyler
Denedin mi çalışıyor mu bariSırf merakımdan aldım böyle mi gelecek diye. Evet aynı kod herkese yollanıyor sanırım![]()
Evet çalışıyor.Denedin mi çalışıyor mu bari
Üç tane aldım hepsi aynı iyi ders oldu bu banaPTT satmıyor oradaki mağaza satıyor onlara sor niye yasal olmayan şeyi satıyorsunuz diye
Format atmadan mı girdin anahtarı ?Evet çalışıyor.