tam da yeni pc almıştım key bakıyodum. Satın aldım direk umarım hemen gelir kod.WİNDOWS 10 PRO 32/64 BİT 1 PC LİCANCE : Amazon.com.tr: Bilgisayar
WİNDOWS 10 PRO 32/64 BİT 1 PC LİCANCE : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Not: WhatsApptan Kod Geldi Retial Kod Bilginiz Olsun
Hemen geliyor kod WhatsApptan Retial kod olarak geliyor.tam da yeni pc almıştım key bakıyodum. Satın aldım direk umarım hemen gelir kod.
Peki bu retiali mail girmeden kullansak örnek kullandığımız pc'yi sattığımız da farklı pc'dede kullanabilirmiyiz yoksa illaki mail giripmi kullanmak gerekRehber - OEM Key, RETAIL Key, MAK Key ve KMS Etkinleştirme Farklılıkları
Farklarını bilmeyen çok kişi olduğu için böyle bir konu açıyorum. Pek çok fikir türemiş. Biri "Sadece Retail orijinal." diyor, biri "MAK keyler sahte keyler, format sonrası gidiyor. Almaya değmez." diyor. Hepsi zırva. Kullanım bakımından hiçbir farkları yok, hepsi orijinal kullanım sunuyor...forum.donanimarsivi.com
Maile kaydoluyor. Bende 10 yıllık retail key var yıllardır kullanıyorumHemen geliyor kod WhatsApptan Retial kod olarak geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki bu retiali mail girmeden kullansak örnek kullandığımız pc'yi sattığımız da farklı pc'dede kullanabilirmiyiz yoksa illaki mail giripmi kullanmak gerek
1'kereliğe mahsus maili girip bu kodu girdikten sonra tekrar mail'den çıkış yapsam kayıtlı olur degilmi çünkü ben mail olmadan kullanıyorum Windows'u'daMaile kaydoluyor. Bende 10 yıllık retail key var yıllardır kullanıyorum![]()
Vallaha detayını bilmiyorum. Ben Hotmail hesabıma giriş yapmıştım zamanında kaldı öyle1'kereliğe mahsus maili girip bu kodu girdikten sonra tekrar mail'den çıkış yapsam kayıtlı olur degilmi çünkü ben mail olmadan kullanıyorum Windows'u'dasattığımız zaman pc'yi format attığımız'da zaten otomatik her şey sıfırlanacagı için tekrar mail girmeden kod aktif olmayacak sanırım.
Hemen geliyor kod WhatsApptan Retial kod olarak geliyor.
Peki bu retiali mail girmeden kullansak örnek kullandığımız pc'yi sattığımız da farklı pc'dede kullanabilirmiyiz yoksa illaki mail giripmi kullanmak gerek
25 dk oldu bişey gelmedi hala. Bi bana mı oldu böyle?Hemen geliyor kod WhatsApptan Retial kod olarak geliyor.
tam tersiTek kullanımlık sanırım format attığında gidiyor key (Retailde gitmiyor format atsan yine kodu girirsen aktif olur)
bu da yanlış bilgi, microsoft hesabına girince aktif olurtekrar lisans almanız gerekecek