Ben iade ettim destek temsilcisi iiade edelim direk dedi bende dedim olur gayet iyiRetial kod geldi şimdi WhatsApptan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Temsilci'de bu durum için aksiyon aldı zatenoda baktı bir şey göremedi
Ben iade ettim destek temsilcisi iiade edelim direk dedi bende dedim olur gayet iyiRetial kod geldi şimdi WhatsApptan
Temsilci'de bu durum için aksiyon aldı zatenoda baktı bir şey göremedi
sen iade edecek misin kral iyimişSatıcı iyi biri çıktı dilerseniz iade edelim diyor adam![]()
Yanlış bilgi falan yok OEM anakarta işler otomatik keyi yazar aktif olur Retailde format atarsın SEN kodu yazman gerekiyor yine kullanabilirsinYanlış bilgi. Oem anakarta işlenir.
@Mehmet Yılmaz hocam burda yanlış olarak ne gibi bir yanlışlik var? AnlamadımOEM kalıcı anakartta işleniyor kod istediğin zaman format at kod otomatik etkinleşiyor diğeri ise sürekli girmen gerek format vs durumda.
Kalıcı bu arada.@Mehmet Yılmaz hocam burda yanlış olarak ne gibi bir yanlışlik var? AnlamadımRetial kod kalıcı değil bundan bahsetmeye çalışmışım
@Mehmet Yılmaz hocam burda yanlış olarak ne gibi bir yanlışlik var? AnlamadımRetial kod kalıcı değil bundan bahsetmeye çalışmışım
Kalıcı dan kastinizi anladım ama ben anakarta işli olduğunu belirtim tek kullanımlık gibi oem'miKonuda çok saçma iddialar atılmış bu arada retail key oemden daha iyi. Nedeni ise retail key microsoft hesabına bağlanıyor ve format atıp hesap girişi yaptığınızda otomatik etkinleşiyor.
Kalıcı bu arada.
Hocam ben sanırım cümle hatası yaptım neyse uyarı puanını yeni sildirdik tekrar yemek üzücü olduRehber - OEM Key, RETAIL Key, MAK Key ve KMS Etkinleştirme Farklılıkları
Farklarını bilmeyen çok kişi olduğu için böyle bir konu açıyorum. Pek çok fikir türemiş. Biri "Sadece Retail orijinal." diyor, biri "MAK keyler sahte keyler, format sonrası gidiyor. Almaya değmez." diyor. Hepsi zırva. Kullanım bakımından hiçbir farkları yok, hepsi orijinal kullanım sunuyor...forum.donanimarsivi.com
Retail key girdiğinizde sizin bilgisayarınızda hangi microsoft hesabı açık ise o hesaba bağlanıyor yani başka bilgisayarda o hesabı giediğinizde otomatik o keyde geliyor. Oem ise tek bir bilgisayarda herhalde anakarta gömülüyor ki kötü bu bana göre.Kalıcı dan kastinizi anladım ama ben anakarta işli olduğunu belirtim tek kullanımlık gibi oem'mi
Ben mail'siz kullandığım için Windows'u bunda dolayı o şekilde açıklama yaptım niyetim kötü değildiRetail key girdiğinizde sizin bilgisayarınızda hangi microsoft hesabı açık ise o hesaba bağlanıyor yani başka bilgisayarda o hesabı giediğinizde otomoatik o keyde geliyor.