Neler Yeni

🔥İndirim WİNDOWS 10 PRO Lisans Anahtarı 9.50'TL

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Gürkan Yıldırım
OEM yi nerden alacaz yav bende iade edicem yazdıklarında

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yanlış bilgi. Oem anakarta işlenir.
Yanlış bilgi falan yok OEM anakarta işler otomatik keyi yazar aktif olur Retailde format atarsın SEN kodu yazman gerekiyor yine kullanabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Konuda çok saçma iddialar atılmış bu arada retail key oemden daha iyi. Nedeni ise retail key microsoft hesabına bağlanıyor ve format atıp hesap girişi yaptığınızda otomatik etkinleşiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz hocam burda yanlış olarak ne gibi bir yanlışlik var? Anlamadım :) Retial kod kalıcı değil bundan bahsetmeye çalışmışım
Kalıcı bu arada.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,629
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
@Mehmet Yılmaz hocam burda yanlış olarak ne gibi bir yanlışlik var? Anlamadım :) Retial kod kalıcı değil bundan bahsetmeye çalışmışım

Konuda çok saçma iddialar atılmış bu arada retail key oemden daha iyi. Nedeni ise retail key microsoft hesabına bağlanıyor ve format atıp hesap girişi yaptığınızda otomatik etkinleşiyor.

Kalıcı bu arada.
Kalıcı dan kastinizi anladım ama ben anakarta işli olduğunu belirtim tek kullanımlık gibi oem'mi

Hocam ben sanırım cümle hatası yaptım neyse uyarı puanını yeni sildirdik tekrar yemek üzücü oldu :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Kalıcı dan kastinizi anladım ama ben anakarta işli olduğunu belirtim tek kullanımlık gibi oem'mi
Retail key girdiğinizde sizin bilgisayarınızda hangi microsoft hesabı açık ise o hesaba bağlanıyor yani başka bilgisayarda o hesabı giediğinizde otomatik o keyde geliyor. Oem ise tek bir bilgisayarda herhalde anakarta gömülüyor ki kötü bu bana göre.

Retail key girdiğinizde sizin bilgisayarınızda hangi microsoft hesabı açık ise o hesaba bağlanıyor yani başka bilgisayarda o hesabı giediğinizde otomoatik o keyde geliyor.
Ben mail'siz kullandığım için Windows'u bunda dolayı o şekilde açıklama yaptım niyetim kötü değildi :(

Top Bottom