Loading...
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Oem key nerede alırım ucuza kartımda 16 tl var
Dolandırıcılık ihtimali ve kod çalışır mı?Windows 10 Pro 32 64 Bit Destekli Türkçe Lisan - PttAVM.com - 2024
Windows 10 Pro 32 64 Bit Destekli Türkçe Lisans Anahtarı Windows 10 Pro, Windows 10 Pro key, Win 10 key, Windows 10 key, windows 10 lisans, win10lisans, windows 10 pro lisans, win 10 pro key, PTTAVM Güvencesiyle. - 2024www.pttavm.com
Şimdi aldım çalışmadıWindows 10 Pro 32 64 Bit Destekli Türkçe Lisan - PttAVM.com - 2024
Windows 10 Pro 32 64 Bit Destekli Türkçe Lisans Anahtarı Windows 10 Pro, Windows 10 Pro key, Win 10 key, Windows 10 key, windows 10 lisans, win10lisans, windows 10 pro lisans, win 10 pro key, PTTAVM Güvencesiyle. - 2024www.pttavm.com
Arkadaşıma burdan aldırttım o aktifleştirmişti dostum kusura bakma forumda ücretsiz etkinleştirme için bir konu vardı onu yapabilir misinŞimdi aldım çalışmadı
Sıkıntı yok 12 TL çerez parasıArkadaşıma burdan aldırttım o aktifleştirmişti dostum kusura bakma forumda ücretsiz etkinleştirme için bir konu vardı onu yapabilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Ne bileyim dost kusura bakma bir kişide olunca sorun çıkmaz dedimSıkıntı yok 12 TL çerez parası
ben de aldım aşağıya inince nasıl kullanman gerektiğini anlatan bir video var ordan adımları takip ederek başırılı bir şekilde yapabilirsinOem key nerede alırım ucuza kartımda 16 TL var