justwatch21
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
aralarında fps farkı varmı ?
başkan sen yetkili bir abiye benziyorsun windows 10 ltsc mi kursam daha fazla fps alırım win 10 pro mu ?
Ben pro kullanıyorum ve pro öneririm fps değişmez.başkan sen yetkili bir abiye benziyorsun windows 10 ltsc mi kursam daha fazla fps alırım win 10 pro mu ?
reyiz ram kullanımı akıcılık felan ltsc daha iyi olmazmı ltsc lisansım yok ama orjinal win 10 pro varBen pro kullanıyorum ve pro öneririm fps değişmez.
Taş çatlasın 2 3 fps değişir.
Win 10 pro keyin var ve kurmuyorsun.Ne diyim.reyiz RAM kullanımı akıcılık felan ltsc daha iyi olmazmı ltsc lisansım yok ama orjinal win 10 pro var
kusura bakma yeniyim bu işlerde öğrenmeye çalışıyorum hangisi daha iyi 16 gb 3200 mhz gtx 1660 super ryzen 5 3500x varWin 10 pro keyin var ve kurmuyorsun.Ne diyim.
Kaç gb ramın var?
Windows 10 pro kur direk 64 bit olmasına dikkat et.kusura bakma yeniyim bu işlerde öğrenmeye çalışıyorum hangisi daha iyi 16 gb 3200 mhz gtx 1660 super ryzen 5 3500x var
reyiz bu sistem ilerde cıkacak oyunları 3-4 sene sonrası için orta low oynatırmı şimdiki oyunlar değilde ?Windows 10 pro kur direk 64 bit olmasına dikkat et.
Sistem güzel.
Low u geç ultra bile oynarsınreyiz bu sistem ilerde cıkacak oyunları 3-4 sene sonrası için orta low oynatırmı şimdiki oyunlar değilde ?
eminsiniz demi kral mesela 2023 cıkab oyunları bana orta ayarda 60 fps verse gene yeterliLow u geç ultra bile oynarsın![]()
cyber punk ultra oynamak çok istiyorumLow u geç ultra bile oynarsın![]()