Crescent28
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
merhaba windows 10 ram kullanıyor güncelleme sonrasında ram kullanıyor lütfen yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
donanimarsivi.com
Bende biraz fazla kullanıyor o zaman yaklaşık bi' 3 GB filan fazla olabilir yarın bir daha bakayım.Windows 10, boşta yaklaşık 1.8 civarı kullanıyor. Aşağıda bulunan yönergeyi uygulayıp sonucu bildiriniz.
Sistemin Yazılımsal Performans Optimizasyonunu Sağlama
Bu konuda sistem performans düşüşü donma, kasma, zararlı etkisi gibi temel can sıkıcı sorunların çözümünü, ve gerekli sistem bakım, onarım adımlarını gerçekleştirerek performans sorunlarının nasıl önüne geçebileceğinizi anlatacağım. 1) Başlangıç Hızlandırma Windows+R kombinasyonu ile...donanimarsivi.com
16 gb ramdan bu kadar kullanması normalmi senceRAM kullanmazsa nereden çalışacak?![]()
16 gb ramdan bu kadar kullanması normal mi senceNormal windows herzaman ram kullanıyordu
Bellek kullanımında en üstte neden 7,9gb yazıyor onu anlamadım16 gb ramdan bu kadar kullanması normalmi sence
Post automatically merged:
16 gb ramdan bu kadar kullanması normal mi sence
hadi 16 gb ramdan 3 gb kullanılsa anlarım eskiden bu kadar kullanıyodu allah belasını versin windows 10 un bütün ramımı somurduRAM kullanmazsa nereden çalışacak?
Bende biraz fazla kullanıyor o zaman yaklaşık bi' 3 GB filan fazla olabilir yarın bir daha bakayım.
Arkaplan işlemlerinden bazılarını kapat faydası olur.hadi 16 gb ramdan 3 gb kullanılsa anlarım eskiden bu kadar kullanıyodu allah belasını versin windows 10 un bütün ramımı somurdu
bende anlamadım 16 gb ramım var normalde bios da da öyle gözüküyo niye öyle dediğini anlayamadımBellek kullanımında en üstte neden 7,9gb yazıyor onu anlamadım
arkaplanların coğu kapalı ne yapacağımı şaşırdım yaArkaplan işlemlerinden bazılarını kapat faydası olur.
Windows 10 ne kadar çok RAM'in olursa doğru orantılı olarak o kadar fazla RAM kullanıyor.bende anlamadım 16 gb ramım var normalde bios da da öyle gözüküyo niye öyle dediğini anlayamadım
arkaplanların coğu kapalı ne yapacağımı şaşırdım ya
benim oyunlarda performans kaybı olurmuWindows 10 ne kadar çok RAM'in olursa doğru orantılı olarak o kadar fazla RAM kullanıyor.
Olmaz herkesde o kadar RAM yiyor zaten.benim oyunlarda performans kaybı olurmu