Windows 10 Uyku Modundan Uyanmıyor

SonerKAMA

80+
Reaksiyon skoru
21
Arkadaşlar bilgisayarı uyku moduna alınca yada uyku moduna girince klavye ve mouse ile uyandırılmıyor kasadaki güç tuşu ile ancak uyandırabiliyorum konu hakkında çözümü olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden çok teşekkürler.

Arkadaşlar bilgisayarı uyku moduna alınca yada uyku moduna girince klavye ve mouse ile uyandırılmıyor kasadaki güç tuşu ile ancak uyandırabiliyorum konu hakkında çözümü olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden çok teşekkürler.
benimde öyleydi tanıdıgım bi abiye vermiştim bilgisayara format attırmışsın sen dedi bios ayarlarını yanlış kurmuş dedi

Bi ara bende de öyleydi kafama takılmıştı ama çok dert etmemiştim şimdi senin konuyu görünce aklıma geldi. Klavye mouse işe yaramıyordu mecbur güç düğmesine basıyordum tam olarak neyi değiştirdiğimi de hatırlamıyorum ama şuan klavye mouse la uyanıyor hocam. Uyanmadığı zaman anakartım ve işlemcim farklıydı şuan değiştirdiğim haliyle uyanıyor büyük ihtimal bu biosla alakalı bir durum. Uyku modunda klavye ve mouse bağlantıyı kesiyor heralde bios da ayarı varsa ordan açmak lazım

şu belki düzeltir çok uykum geliyor artık düzeltmezse yarın bakarım. olur veya olmaz siz yine de etiketleyin beni
aygıt yöneticisinden klavye ve mouse u cihaz olarak bulup özelliklerini açın- en sağdaki seçenek olması lazım "bilgisayarı bu aygıtı kullanarak başlat" gibi bir kutucuğu işaretleyin

Zaten uyku modu öyle, eğer Windows üzerinden kendiniz uyku moduna alırsanız o şekilde uyanıyor

şu belki düzeltir çok uykum geliyor artık düzeltmezse yarın bakarım. olur veya olmaz siz yine de etiketleyin beni
aygıt yöneticisinden klavye ve mouse u cihaz olarak bulup özelliklerini açın- en sağdaki seçenek olması lazım "bilgisayarı bu aygıtı kullanarak başlat" gibi bir kutucuğu işaretleyin
Olmadı maalesef

benimde öyleydi tanıdıgım bi abiye vermiştim bilgisayara format attırmışsın sen dedi bios ayarlarını yanlış kurmuş dedi

Bios dan Windows a dair bir ayar yapamassın. O bilgisayarcı abin güzel yemiş seni.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows yeni güncellemeler ile sorunları gidermeye çalışıyor. Bazen oluyor böyle hatalar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,716
Üyeler
186,526
Son üye
Unaysan
Geri