onu nasıl sıfırlayabilirim ?
İnternette bulduğum yöntemlerin bir kaçını derledim size. Umarım yardımcı olur.
1. Yöntem: Pano geçmişini açma.
Windows + I tuşlarına basın ve Windows ayarlarını açın. Çıkan sayfada Sisteme tıklayın ve sol taraftaki panelden Panoya tıklayın. Ardından Pano geçmişini aktif edin.
2. Yöntem: Alıntı ve Taslağın aktif olduğundan emin olun.
Yeniden Windows + I tuşlarına basarak Windows ayarlarını açıyoruz. Çıkan sayfada Sisteme tıklıyoruz ve sol taraftaki panelden Bildirimler ve eylemler diyoruz. Ardından Alıntı ve taslağı bularak açık değilse açık hale getiriyoruz.
3. Yöntem: Alıntı ve Taslağı sıfırlama.
Aynı şekilde Windows + I tuşlarına basarak Windows ayarlarını açıyoruz. Ardından sırasıyla Uygulamalar > Uygulamalar ve özellikler şeklinde ilerliyoruz. Çıkan sayfada Alıntı ve Taslağı buluyoruz ve üstüne tıklıyoruz. Çıkan gelişmiş seçenekler yazısına tıklayarak birazcık aşağı inerek Sıfırla butonuna tıklıyoruz.
4. Yöntem: Alıntığı ve Taslağı kaldırıp tekrardan yüklemek.
Windows + I tuşlarına basıyoruz. Çıkan sayfada Uygulamalar > Uygulamalar ve özellikler şeklinde ilerliyoruz. Oradan Alıntı ve Taslak uygulamasını buluyoruz ve kaldır diyoruz. Ardından Microsoft Store'dan tekrar indiriyoruz.
Umarım yazdığım yöntemlerden biri işe yarar. Kullandığım kaynağı buraya bırakıyorum kendim Türkçe'ye çevirip yazdım.