Oyun için win 11. Günluk kullanim ve is icin win 10 diye dusunuyorumWindows 10 da ki birçok özellik windows 11de ya kaldırıldı ya da başka yerlere gönderildi. Ben bundan dolayı 10 diyorum, peki siz? Biraz tartışalım. Örneğin oyun için hangi iyi olur? Veya iş için?
WİN 11 ,sadece oyun için değil bence arayüzü de daha hoşuma gitti bazı küçük özellikler de var tabiWindows 10 da ki birçok özellik windows 11de ya kaldırıldı ya da başka yerlere gönderildi. Ben bundan dolayı 10 diyorum, peki siz? Biraz tartışalım. Örneğin oyun için hangi iyi olur? Veya iş için?
Bence suan 10 cunku daha 11 rayına oturmadı diye düşünüyorumWindows 10 da ki birçok özellik windows 11de ya kaldırıldı ya da başka yerlere gönderildi. Ben bundan dolayı 10 diyorum, peki siz? Biraz tartışalım. Örneğin oyun için hangi iyi olur? Veya iş için?
Bundan sonra yeni çıkacak laptoplar için Windows 11 şart olacak gibi görünüyor. Oyun için Windows 11 Windows 10'dan 2-3 FPS daha fazla veriyor. İş için gene Windows 11 kullanılabilir. Ben ufak tefek buglar dışında Windows 11 de sorun yaşamadım.Windows 10 da ki birçok özellik windows 11de ya kaldırıldı ya da başka yerlere gönderildi. Ben bundan dolayı 10 diyorum, peki siz? Biraz tartışalım. Örneğin oyun için hangi iyi olur? Veya iş için?
11 bana büyük geliyor, görev çubuğu küçültme ayarı vardı 10da. 11de kaldırmışlar.WİN 11 ,sadece oyun için değil bence arayüzü de daha hoşuma gitti bazı küçük özellikler de var tabi
2 3 FPS için bence geçmeye pek değmez.Bundan sonra yeni çıkacak laptoplar için Windows 11 şart olacak gibi görünüyor. Oyun için Windows 11 Windows 10'dan 2-3 FPS daha fazla veriyor. İş için gene Windows 11 kullanılabilir. Ben ufak tefek buglar dışında Windows 11 de sorun yaşamadım.
hocam şu simgelerin felan altta ortada durması bile ayrı bir güzel geliyor nedense, masaüstünde11 bana büyük geliyor, görev çubuğu küçültme ayarı vardı 10da. 11de kaldırmışlar.
Tasarım için geçtim zaten ben. Windows 10'a göre nedense daha akıcı geldi.11 bana büyük geliyor, görev çubuğu küçültme ayarı vardı 10da. 11de kaldırmışlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 3 FPS için bence geçmeye pek değmez.
Onu ayarlardan yine kenara alabiliyoruz. Ama evet o güzel. Mac havası veriyor bana.hocam şu simgelerin felan altta ortada durması bile ayrı bir güzel geliyor nedense, masaüstünde