Mantıklı Kanks Aferim
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunsuzmu?w11 2024 LTSC tavsiye ederim baya sorunsuz Boşta Ram kullanımı 2.5 GB baya stabil çalışıyor.
Başlata basarken mavi ekran yedim
Sorunsuzmu?w11 2024 LTSC tavsiye ederim baya sorunsuz Boşta Ram kullanımı 2.5 GB baya stabil çalışıyor.
Ben 1 yıl kullanıyorum sorun yok senin PC bozukSorunsuzmu?
Değil. 2021 LTSC en iyisiBen 1 yıl kullanıyorum sorun yok senin PC bozuk
Hemen Hemen günümüzde çoğu şey çıktığı ilk anda sıkıntılı oluyor zaten. Gelen güncellemeler, güvenlik güncellemeleri ile bu açıklar, hatalarz donmalar düzeltiliyor. Windows 10 işletim sistemi windows 11 e göre "Oyuncular için" daha iyi olsada, w11 de de oyun oynanmaz değil.Yeni sistem toplayacaklara ve oyun oynayan bir kişiye tavsiye nedir o zaman? Çok yerde okudum Windows 11'in sıkıntılı olduğunu. Göz kapalı 11 kurabilir miyiz?
Windows 11 çok fazla kaynak tüketiyor ve 10'a nazaran daha az performanslıHerkeste Win11 düşmanlığı geldi bi furya gidiyor hala daha anlam veremiyorum. Yeni sistem dizdim 1 yıl önce ve 11 yükledim 1 yıldan beri kullanıyorum hiçbir şekilde bir sıkıntı çıkarmadı. Aynı şekilde çevremdeki bilgisayarları da formatla 11e yükselttim hiç kimsede problem yok.
yemin olsun duygulandım
windows 8 şuana kadar kullandığım en stabil windows. belki arayüz beğenilmemiş olabilir ama windows 7den de 10dan da seri çalışıyordu benim eski bilgisayardawin11 tam bir geçiş os. windows 8 gibi bişey aynı sağ tık menüsünde tüm her şey yok daha fazla göstere basınca windows 10 daki sağ tık menüsü açılıyor saçmalıktan başka bir şey değil 11
windows 10 ilk çıktığında yüklemiştim açılırken mavi ekran veriyordu hep. güvenli başlat bile yememişti onda da mavi ekran veriyorduSorunsuzmu?
bendede böyle kasa vardı hddsini alıp çöpe attım atmasaydım keşke