Neler Yeni

Windows 10'un Desteği Tam 6 Ay Sonra Bitiyor!

Dahası  
Reaksiyon skoru
5,343
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri, PC teknik sorunlar, Ekran kartı, sıcak fırsatlar

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Alperen Yılmaz
Program desteği kesilene kadar devam güncelleme olmasada olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
5,343
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler

Yusuf B.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Yusuf Beyatlı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar. Teknoloji.
Yeni sistem toplayacaklara ve oyun oynayan bir kişiye tavsiye nedir o zaman? Çok yerde okudum Windows 11'in sıkıntılı olduğunu. Göz kapalı 11 kurabilir miyiz?
Hemen Hemen günümüzde çoğu şey çıktığı ilk anda sıkıntılı oluyor zaten. Gelen güncellemeler, güvenlik güncellemeleri ile bu açıklar, hatalarz donmalar düzeltiliyor. Windows 10 işletim sistemi windows 11 e göre "Oyuncular için" daha iyi olsada, w11 de de oyun oynanmaz değil.

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Murathan Çoban
Herkeste Win11 düşmanlığı geldi bi furya gidiyor hala daha anlam veremiyorum. Yeni sistem dizdim 1 yıl önce ve 11 yükledim 1 yıldan beri kullanıyorum hiçbir şekilde bir sıkıntı çıkarmadı. Aynı şekilde çevremdeki bilgisayarları da formatla 11e yükselttim hiç kimsede problem yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5,343
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler
Herkeste Win11 düşmanlığı geldi bi furya gidiyor hala daha anlam veremiyorum. Yeni sistem dizdim 1 yıl önce ve 11 yükledim 1 yıldan beri kullanıyorum hiçbir şekilde bir sıkıntı çıkarmadı. Aynı şekilde çevremdeki bilgisayarları da formatla 11e yükselttim hiç kimsede problem yok.
Windows 11 çok fazla kaynak tüketiyor ve 10'a nazaran daha az performanslı

ghnn

80+ Bronze
win11 tam bir geçiş os. windows 8 gibi bişey aynı sağ tık menüsünde tüm her şey yok daha fazla göstere basınca windows 10 daki sağ tık menüsü açılıyor saçmalıktan başka bir şey değil 11
windows 8 şuana kadar kullandığım en stabil windows. belki arayüz beğenilmemiş olabilir ama windows 7den de 10dan da seri çalışıyordu benim eski bilgisayarda

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
ibrahim ugur
pc si yetmeyen agalar linuxa go

Keyfen

80+ Bronze
bizim toplumda var bu alıştığımız şeyden vazgeçemiyoruz xp vardı windows 7 ney nası geçerim dedim geçtim bağlandım windows 10 çıktı o ney iğrenç bir şey pü kaka çiş dedik gene geçtik buna bağlandık, şimdide 10 dan 11 e geçiyoz zor be valla her seferinde alıştırmak, ula ben sorun çıkmasın diye manitayı bile sabit tutuyom windowsu değiştirmek çok büyük bi yenilik

Top Bottom