Geçenler sıkıntı yaşamadığını söylüyor ama sürüm değiştiren güncellemeler için ben biraz bekleme taraftarıyım ki şuan bile 10 kullanıyorum 11 kendini adam edene kadar geçmeyeceğim.Halihazırda win 11 pro 24h2 kullanıyorum güncelleme geldi ancak geçmelimiyim, kullananlar varsa herhangi bir sıkıntı yaşadınızmı?
Ben 1 haftadır falan kullanıyorum bi sıkıntı ile karşılaşmadımHalihazırda win 11 pro 24h2 kullanıyorum güncelleme geldi ancak geçmelimiyim, kullananlar varsa herhangi bir sıkıntı yaşadınızmı?
Tavsiye için teşekkür ederim bende biraz beklemeyi düşünüyorum ama güncelleme yapacak boş vaktim yeni yeni oluyor hazır boş vaktim varken yapsam mı diye düşünüyorumGeçenler sıkıntı yaşamadığını söylüyor ama sürüm değiştiren güncellemeler için ben biraz bekleme taraftarıyım ki şuan bile 10 kullanıyorum 11 kendini adam edene kadar geçmeyeceğim.
TeşekkürlerBen 1 haftadır falan kullanıyorum bi sıkıntı ile karşılaşmadım
Uupdumptan son sürüm iso indirip formatlamak en basit yol benim için öneririmTavsiye için teşekkür ederim bende biraz beklemeyi düşünüyorum ama güncelleme yapacak boş vaktim yeni yeni oluyor hazır boş vaktim varken yapsam mı diye düşünüyorum
geç neerdeyse 5 aydır kullanıyorum bi soorn ile karşılaşmadım şuanlıkHalihazırda win 11 pro 24h2 kullanıyorum güncelleme geldi ancak geçmelimiyim, kullananlar varsa herhangi bir sıkıntı yaşadınızmı?
25h2 daha bu ay çıktı diye biliyorumgeç neerdeyse 5 aydır kullanıyorum bi soorn ile karşılaşmadım şuanlık
İSo benim içinde en mantıklısı ama bilgisayarı sıfırdan kurmak istemiyorumUupdumptan son sürüm iso indirip formatlamak en basit yol benim için öneririmtabi oyunları ve programları kurmaya üşenmiyorsanız. update ile geçiş yapınca sistemde dosya şişmesi olabiliyor.
Preview sürümü kuranlar erkenden kurdu uupdumpta isosu zaten vardı25h2 daha bu ay çıktı diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İSo benim içinde en mantıklısı ama bilgisayarı sıfırdan kurmak istemiyorum
24h2 ymis pardon25h2 daha bu ay çıktı diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İSo benim içinde en mantıklısı ama bilgisayarı sıfırdan kurmak istemiyorum
son güncellemelerde ssd sorunları çıkarıyodu düzeltildi mi? uzun zamandır bu problem başıma gelirse diye güncellemedim de artık yapmayı düşünüyordumBen 1 haftadır falan kullanıyorum bi sıkıntı ile karşılaşmadım
Ben 990 pro ve 970 evo plus kullanıyorum ikisinde de etkilenmedim bu SSD muabbetinden 24h2 de, 25h2 e geçtiğimden beri de bir problem yok.son güncellemelerde ssd sorunları çıkarıyodu düzeltildi mi? uzun zamandır bu problem başıma gelirse diye güncellemedim de artık yapmayı düşünüyordum
24h4de olmuştu diye hatırlıyorum fazla da olmamıştı sanki sorun çıkalı o yüzden sordum düzeltilebildi mi diyeBen 990 pro ve 970 evo plus kullanıyorum ikisinde de etkilenmedim bu SSD muabbetinden 24h2 de, 25h2 e geçtiğimden beri de bir problem yok.