Windows 11 Artık Geçilir mi?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
9,094
Windows 11 Kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Sıkıntılar var mı hala, geçilir mi?

Windows 11 Kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Sıkıntılar var mı hala geçilir mi?
Geçilir. Şuana kadar sadece 1 adet mavi ekran yedim. Geçerken driverlarınızın windows 11 destekleyip desteklemediğine bakın. SSD driverim desteklemiyormuş ve SSD driverimi kullanamıyorum.

Bu gece itibariyle ben bile geçtim, herkes geçebilir bence artık.
Bir sorunlar karşılaşmadım.

5 Ekim'de mi ne çıkmıştı herhalde işte çıktığı zamandan beri kullanıyorum mavi ekran, donma, takılma, bug hiçbir şey görmedim. W10 ile aynı tabanı kullandığı için driver sorunu pek çekmezsin zaten artık W11 desteklemeyen driver yoktur diye düşünüyorum.

@DerratiX
Sen Windows 11 kullanıyordun. Şuana kadar bir kez mavi ekran yedin. Windows 11'e geçilir mi sence?
Not: Ben Windows 10 Pro kullanıyorum ve memnunum. Geçmeyi şuanlık düşünmüyorum.

Benim PC daha da hızlandı.

geçme win11den yeni win10'a döndüm evet masaüstü performansı biraz hızlanıyor ama çevrimiçi olarak win11 açılınca oyunlarda drop yedirtti bana geçip deniyebilirsin tabi

@DerratiX
Sen Windows 11 kullanıyordun. Şuana kadar bir kez mavi ekran yedin. Windows 11'e geçilir mi sence?
Not: Ben Windows 10 Pro kullanıyorum ve memnunum. Geçmeyi şuanlık düşünmüyorum.
Windows 11'de bir sorun var, bir şeye katıldın mı çıkamıyorsun.
Windows insider'a bir katıldım, bir daha çıkmayı beceremedim.
Pin koydum, kaldırmayı beceremedim.
Microsoft hesabını değiştirmeyi beceremedim.

geçme win11den yeni win10'a döndüm evet masaüstü performansı biraz hızlanıyor ama çevrimiçi olarak win11 açılınca oyunlarda drop yedirtti bana geçip deniyebilirsin tabi
Kendi bilgisayarımda deneme şansım yok çünkü 1,5 TB'lık dosya var, geçersem dönmemem gerekiyor

Windows 11'de bir sorun var, bir şeye katıldın mı çıkamıyorsun.
Windows insider'a bir katıldım, bir daha çıkmayı beceremedim.
Pin koydum, kaldırmayı beceremedim.
Microsoft hesabını değiştirmeyi beceremedim.
Evet öyle bir sorun var. Görev yöneticim böyle oldu Developer insider olunca, eski haline getiremedim.
1649590080564.png

1649590139607.png

Buradaki oran ne zaman beni tatmin ederse o zaman geçiş yapacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,342
Üyeler
195,602
Son üye
rikanro
Geri