Windows 11 buga girdi.

Gökhan61

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
637
Windows 10 dan yükselteli 1 saat kadar oldu oyun oynarken birden buga girdi bu şekilde yeniden başlattım falan ama nafile. Neden böyle oluyor dostlar. (Windowsum orjinal)

Bu sistemde daha hatalar var adamlar boşuna demiyor daha kararlı değil diye günlük kullanım için kurulacak düzeyde değil şuan.
Bazı sistemlerde ram kullanımı falan düşmüş olabilir ama bu kararlı olduğu anlamına gelmiyor günlük kullanım oyun amaçlı falan yükseltmenin mantığı yok. Hatan hakkında bilgim yok. Win10 a dönmen en sağlıklısı olur.

Ben de bu sabah deneme amaçlı geçeyim dedim Windows 11'e biraz önce Windows 10'a geri döndüm. Çok fazla görev çubuğu ve ayar kısımlarında, klasörlerde optimizasyon sorunu var. Çok fazla takılıyor vs. şeyler oluyor. Zaten tam sürüm olmadığı için de oyun oynama amacı ile kullanmak mantıklı değil. Daha 1-2 gün önce resmi olarak çıkmış bir Windows sürümünün(üstelik deneme sürümü) çıkarttığı sorunların kaynağı bu bu diye çözecek kişilerin olduğunu sanmıyorum. :) Biraz daha sabredelim, tam sürünü kullanırız işte. Stabil Windows 10'u kullanmaya devam edelim şimdilik.

Nasıl geri döneceğim ne olur yardımcı olun

Ayarlara tıklayamıyorum ekranda bir şey yapamıyorum

Laptopu şarjdan söküp 2-3 dk bekle. Düzelmezse laptopu yeniden başlat şarj sökülü halde.

sorun gider ekranından düzeltebilirsin belki laptobunda iğne girişi falan var mı
O ekran nerede tam olarak ekrana tıklayamıyorum kısayol tuşu falan lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri