Neler Yeni

Windows 11 Ethernet sorunu

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,071
İsim
Kadir Efe Ulusoy
bendede olmuştu DCHP sunucusu yanıt vermiyor gibisinden bişey diyodu ağ tanılamada ondan sonra bi vpn açık mı değil mi diye bakıyım dedim vpn i kapattım direk düzeldi
vpn kullanmıyorum sadece goodbydpi var onuda silince düzelmiyor

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,071
İsim
Kadir Efe Ulusoy
ipconfig /release

ipconfig /renew

ipconfig /flushdns

ipconfig /registerdns

bunları tek tek deneyin cmd den belki işinize yarar
denedim zaten hepsini recep baltaşla konuşuyorum şuan

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Alper Kaplan
Geçen gün ben de aynısını yaşadım, 24h2 ve bazı dhcp sunucularında bir sorun var. Çok can sıkıcı.

Eğer 3 veya 5 günlük bir geri yükleme süresi içindeyseniz (24h2'ye güncelledikten sonra) ayarlar > güncelleme ve güvenlik > güncellemeleri kaldır > ve 24h2'yi kaldırın

Aksi takdirde Ethernet bağdaştırıcınıza statik IP adresi ayarlamanız gerekecektir.

Bunu yapmak için denetim masasına gidin > açılır menüyü (sağ üstte) kategorilerden küçük simgelere değiştirin > Ağ ve Paylaşım merkezini açın > sol taraftaki çubukta bağdaştırıcı ayarlarına tıklayın > Ethernet bağdaştırıcısına çift tıklayın > özelliklere tıklayın > ipv4'e çift tıklayın > radyal düğmeyi statik olarak değiştirin > ip bilgilerinizi girin.
denedim zaten hepsini recep baltaşla konuşuyorum şuan
redditte gördüm belki işinize yarar

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,071
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Geçen gün ben de aynısını yaşadım, 24h2 ve bazı dhcp sunucularında bir sorun var. Çok can sıkıcı.

Eğer 3 veya 5 günlük bir geri yükleme süresi içindeyseniz (24h2'ye güncelledikten sonra) ayarlar > güncelleme ve güvenlik > güncellemeleri kaldır > ve 24h2'yi kaldırın

Aksi takdirde Ethernet bağdaştırıcınıza statik IP adresi ayarlamanız gerekecektir.

Bunu yapmak için denetim masasına gidin > açılır menüyü (sağ üstte) kategorilerden küçük simgelere değiştirin > Ağ ve Paylaşım merkezini açın > sol taraftaki çubukta bağdaştırıcı ayarlarına tıklayın > Ethernet bağdaştırıcısına çift tıklayın > özelliklere tıklayın > ipv4'e çift tıklayın > radyal düğmeyi statik olarak değiştirin > ip bilgilerinizi girin.

redditte gördüm belki işinize yarar
1743424394385.png

halo44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Berkay
aynısı ara ara yasıyorum elektırıgı komple kesip 3 5 kere power tusuna bastım statik elektriği attı içinden 5 gündür falan yapmamaya basladı prizden elektriği kesiyorsanız pcnin işi bitince hemen kapamayın elektrıgı bı 3 5 sn kapandıktan sonra bekleyin dediğimi bi dene ben bu şekilde düzelttim

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,071
İsim
Kadir Efe Ulusoy
aynısı ara ara yasıyorum elektırıgı komple kesip 3 5 kere power tusuna bastım statik elektriği attı içinden 5 gündür falan yapmamaya basladı prizden elektriği kesiyorsanız pcnin işi bitince hemen kapamayın elektrıgı bı 3 5 sn kapandıktan sonra bekleyin dediğimi bi dene ben bu şekilde düzelttim
bendede şu şekil başladı 24h2 sürümünü yükledim siyah ekranda kaldır boottan sonra kapat-yeniden aç yaptım elektiriği keserek 3-4 defa ondan sonra oldu bu

halo44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Berkay
bendede şu şekil başladı 24h2 sürümünü yükledim siyah ekranda kaldır boottan sonra kapat-yeniden aç yaptım elektiriği keserek 3-4 defa ondan sonra oldu bu
dediğimi bi dene büyük ihtimal ondan kaynaklanıyor bende düzeldi

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
An10im1i
Niye iobit game booster denemedin?
Onun içinde özel bir kısım var.
Düzelince silersiniz isterseniz.

Normalde ilk adım sfc /scannow olur.
Sonra donanımı kaldırıp kimliğine bakarsınız.
Driver identifier gibi sitelerde de uygun sürücü varsa çalışır.

Yahut üreticilerin sitesine bakabilirsiniz.

Geçmiş olsun

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,071
İsim
Kadir Efe Ulusoy
yaptım lmadı anakarta kabloyu çıkar tak yaptım yeşil yandı soket ışığı anlamıyorum kablo değiştirdim-driverları yeniledim-evde anakart var b550m ds3h gigbayte eski anakartım onda denedim düzelmedi bıktım pcden soğudum ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye iobit game booster denemedin?
Onun içinde özel bir kısım var.
Düzelince silersiniz isterseniz.

Normalde ilk adım sfc /scannow olur.
Sonra donanımı kaldırıp kimliğine bakarsınız.
Driver identifier gibi sitelerde de uygun sürücü varsa çalışır.

Yahut üreticilerin sitesine bakabilirsiniz.

Geçmiş olsun
link atarmısınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,081,206
Üyeler
171,889