Neler Yeni

Çözüldü✓ Windows 11 format atamıyorum

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
Emre Zengin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
Emre Zengin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
Emre Zengin

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Fettah Özalp
O tik devre dışı kalsın. Onun altında Microsoft oturumu var. Microsoft oturumu ile oturum açmak istemiyorsan onu aktif et.
hocam format esnasında keyi giriyorum diyelim key oem birdaha girmek zorunda değilim değilmi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
Emre Zengin
hocam format esnasında keyi giriyorum diyelim key oem birdaha girmek zorunda değilim değilmi
Format ekranında girersen aktif olur ama bence sen boşuna aldın onu. Windows 11 Home'un lisansı varsa Windows 11 Pro kurduktan sonra aktif olması gerekir. İstersen format ekranına keyi yazma. Windows'u kur. Kurduktan sonra interneti bağla 1-2 dakika bekle. Windows'un aktifleşip aktifleşmeyeceğine. Eğer aktifleşmezse şuan aldığın ürün anahtarını girip aktifleştir.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Fettah Özalp
Format ekranında girersen aktif olur ama bence sen boşuna aldın onu. Windows 11 Home'un lisansı varsa Windows 11 Pro kurduktan sonra aktif olması gerekir. İstersen format ekranına keyi yazma. Windows'u kur. Kurduktan sonra interneti bağla 1-2 dakika bekle. Windows'un aktifleşip aktifleşmeyeceğine. Eğer aktifleşmezse şuan aldığın ürün anahtarını girip aktifleştir.
hocam lisansım yoktu hiç benim win11pro ilk satın aldığım lisansım yanlış anlaşılma olmuş

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
Emre Zengin
hocam lisansım yoktu hiç benim win11pro ilk satın aldığım lisansım yanlış anlaşılma olmuş
Sorun yok o zaman. Ben şu zamana kadar Windows'u kurduktan sonra lisansı hep aktifleştirdim. Sende öyle yapabilirsin.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Fettah Özalp
Sorun yok o zaman. Ben şu zamana kadar Windows'u kurduktan sonra lisansı hep aktifleştirdim. Sende öyle yapabilirsin.
anlamadım hocam format atarkenmi yoksa sonramı keyi gireyim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
Emre Zengin
anlamadım hocam format atarkenmi yoksa sonramı keyi gireyim
Şu zamana kadar format ekranında girmedim ben. Hep Windows'u kurduktan sonra giriyordum. Sen format ekranında girersen otomatik lisansı algılayıp Windows 11 Pro seçme ekranını geçip disk seçme ekranına atabilir. İki türlü de kurabilirsin sorun yok.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Fettah Özalp
Şu zamana kadar format ekranında girmedim ben. Hep Windows'u kurduktan sonra giriyordum. Sen format ekranında girersen otomatik lisansı algılayıp Windows 11 Pro seçme ekranını geçip disk seçme ekranına atabilir. İki türlü de kurabilirsin sorun yok.
1701548385154.png
ne yapayım hocam

Top Bottom