Hata nedir hocam ?Format attım pcye Microsoft hesabına giricem gmaili giriyorum şifreyi girip enter bastığım gibi bu hata geliyor internet var resetledim de
Reset stıp bi deneyin hocam eternet kablosu ile bağlı değilmi bazen internet driver yüklemek gerekebiliyor çok detaylı bilgim yok ama bi bak istersen
Hocam 2 saatin ardından başardım onları denemiştim zaten şifre yerine kod ile girmeyi denedim ilkinde olmadı ama bu sefer oldu hocam bide edge bazı şeyleri kabul etmeyince siliniyordu galiba neleri reddetmem lazımReset stıp bi deneyin hocam eternet kablosu ile bağlı değilmi bazen internet driver yüklemek gerekebiliyor çok detaylı bilgim yok ama bi bak istersen
Onu hiç bilmiyorum hocam ama iobit uninistaller diye bi lrogram vardı onunla silebilirsin dikkat et önerdiği lrogramları setup ile kurarken kabul etmeHocam 2 saatin ardından başardım onları denemiştim zaten şifre yerine kod ile girmeyi denedim ilkinde olmadı ama bu sefer oldu hocam bide edge bazı şeyleri kabul etmeyince siliniyordu galiba neleri reddetmem lazım
kurulum asamasında alıyorsanız;Format attım pcye Microsoft hesabına giricem gmaili giriyorum şifreyi girip enter bastığım gibi bu hata geliyor internet var resetledim de
Hocam 2 saatin ardından başardım onları denemiştim zaten şifre yerine kod ile girmeyi denedim ilkinde olmadı ama bu sefer oldu hocam bide edge bazı şeyleri kabul etmeyince siliniyordu galiba neleri reddetmem lazım
.kurulum asamasında alıyorsanız;
shift+f10 gelen ekrana
start ms-cxh:localonly
yaparak yerelden kurulum tamamlayın.
kurulumdan sonra hesaba gir.
edge silmek istiyorsan: