Formattan sonra eksik depolama alanı

emirg

80+
Reaksiyon skoru
7
Bugün 2 kez format attım ikisinde de aynı hata ile karşılaştım. Ben 1 TB (932 GB) SSD ye sahibim format atıldıktan sonra 932 GB boş alan olması gerekirken 893 GB alan gözüküyor Microsoft hesabımı kullanarak kurulum yaptım acaba onedrive yüzündenmi böyle yapıyor yoksa baska bir sorun varmıdır. Yerel kurulum yapsam duzelirmi.

Bugün 2 kez format attım ikisinde de aynı hata ile karşılaştım. Ben 1 TB (932 GB) SSD ye sahibim format atıldıktan sonra 932 GB boş alan olması gerekirken 893 GB alan gözüküyor Microsoft hesabımı kullanarak kurulum yaptım acaba onedrive yüzündenmi böyle yapıyor yoksa baska bir sorun varmıdır. Yerel kurulum yapsam duzelirmi.
one drive dan yedeklemeleri kontrol edin

Windows kuruluysa Windows dosyaları alan kaplıyor. Windows'u kaldır ve öyle bak.

Windows geri yükleme özelliği GB alıyor onu silmiştim ben ama 100 gb kaplamaz en fazla 20. Bide windows.old dosyası varmı C de kontrol et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,650
Üyeler
184,478
Son üye
Sorloth
Geri