yükselterek geçme format atarak geç geçceksenŞu an Windows 11'e geçilir mi beyler? Malum W10 desteği biticek ekim'de. Ne öneriyorsunuz? Sistem güncel, geçmem yararıma mı olur yoksa kal mı dersiniz W10'da?
Win11 iso indir flaşa yaz formatı öyle at geçilir mi dersen güncel sistemin varsa geç yoksa 10dan devam etSelamlar dostlar, başlıkta olduğu gibi sizce Windows 10'dan 11'e geçilir mi? Nedeni ise Windows 10 desteğini Ekim'de kaybediyor. Ben de geç olmadan geçmeyi düşündüm. PC'ye aynı zamanda format atmam lazım. Sizce Windows 11'e geçtim diyelim, formatla birlikte mi indireyim Windows 11'i, yoksa önce Windows 11'e geçip sonra mı format atayım? Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Beyler Selamlar Çok Uzun Süredir Windows 10 Kullanıyorum Hiç Kullanmadım Windows 11 Normalde Ekim Ayında Güncelleme Desteği Bitince Geçecektim Ama Sistemde Bir Sorun Çıktı Oyunlar Felan Donuyor Artık Sistemi Dosyaları Yedekledim Format Atacam Windows 11'e Artık Geçmeyi Düşünüyorum Sizce Geçilir Mi ? Hala Aynı Hatalar Bug'lar Var Mı ? En Son Gene Update Bug'ı Çıkmıştı Ssd Bozuyordu Devam Ediyor Mu Yoksa Memnun Musunuz ?
Bu Arada Orjinal Kurmayıda Düşünmüyorum Mecburi Hesap İstemesi Gereksiz Dosyalar Bırakması Felan Yüzünden Modlanmış Şekilde Olan Bir Tane Kurmayı Düşünüyorum Ne...
Şu an Windows 11'e geçilir mi beyler? Malum W10 desteği biticek ekim'de. Ne öneriyorsunuz? Sistem güncel, geçmem yararıma mı olur yoksa kal mı dersiniz W10'da?
Selamlar dostlar, başlıkta olduğu gibi sizce Windows 10'dan 11'e geçilir mi? Nedeni ise Windows 10 desteğini Ekim'de kaybediyor. Ben de geç olmadan geçmeyi düşündüm. PC'ye aynı zamanda format atmam lazım. Sizce Windows 11'e geçtim diyelim, formatla birlikte mi indireyim Windows 11'i, yoksa önce Windows 11'e geçip sonra mı format atayım? Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Beyler Selamlar Çok Uzun Süredir Windows 10 Kullanıyorum Hiç Kullanmadım Windows 11 Normalde Ekim Ayında Güncelleme Desteği Bitince Geçecektim Ama Sistemde Bir Sorun Çıktı Oyunlar Felan Donuyor Artık Sistemi Dosyaları Yedekledim Format Atacam Windows 11'e Artık Geçmeyi Düşünüyorum Sizce Geçilir Mi ? Hala Aynı Hatalar Bug'lar Var Mı ? En Son Gene Update Bug'ı Çıkmıştı Ssd Bozuyordu Devam Ediyor Mu Yoksa Memnun Musunuz ?
Bu Arada Orjinal Kurmayıda Düşünmüyorum Mecburi Hesap İstemesi Gereksiz Dosyalar Bırakması Felan Yüzünden Modlanmış Şekilde Olan Bir Tane Kurmayı Düşünüyorum Ne Dersiniz ...
Bilgisayarımı açtığımda ekranıma 10'dan 11'e geçmek için ekran gelmişti, Windows 10dan Windows 11 24h2'e geçilir mi? 12gb ram - i5 3470 işlemcim var
Şuan windows 10 kullanıyorum sistemim rtx 4060 i7 14700f 16gb ram sizce 11 e geçim mi. Bazı yerlerde stabilite sorunları yaşayabileceğim söylenmiş windows 11 dekiler nasıl söyleyebilir mi
dediğim gibi hdd kullanıyodum ve windows 10 kuruluydu şuan ssd almıştım bu gün geldi format ile windows 11 e geçilir mi
Win11 iso indir flaşa yaz formatı öyle at geçilir mi dersen güncel sistemin varsa geç yoksa 10dan devam etSelamlar dostlar, başlıkta olduğu gibi sizce Windows 10'dan 11'e geçilir mi? Nedeni ise Windows 10 desteğini Ekim'de kaybediyor. Ben de geç olmadan geçmeyi düşündüm. PC'ye aynı zamanda format atmam lazım. Sizce Windows 11'e geçtim diyelim, formatla birlikte mi indireyim Windows 11'i, yoksa önce Windows 11'e geçip sonra mı format atayım? Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar başlıktan dediğim gibi Windows update ile 11 e geçilir mi normal oyuncu kullanıcısıyız indir ve yükle diyip geçmek mantıklı mı
sizce windows 10 dan 11 e geçilirmi sistem imzada fps farkı olurmu
- DarkWind
- Cevaplar: 4
- Forum: PC Teknik Sorunlar
1-2 Ayda bir sistem şişmesinden be boş programlardan kaynaklı format atıyorum ve genelde windows 10 kuruyorum en son formatta windows 11 denemiştim tam kurduğum gün alt tab siyah ekran sorunu vardı geri windows 10 a geçtim şuan 10 kullanmaya devam ediyorum ama gene format atıcağımdan dolayı windows 11 e geçmeyi düşünüyorum şuan sorunlar var mı düzeldimi kullanan varsa yardım edebilir mi ?
Bu Arada Orjinal Kurmayıda Düşünmüyorum Mecburi Hesap İstemesi Gereksiz Dosyalar Bırakması Felan Yüzünden Modlanmış Şekilde Olan Bir Tane Kurmayı Düşünüyorum Ne...
Benzeri 5-10 bin konu var. Muhtemelen hepsinde aynı cevap var. Günlük aynı konu açılıyor
Windows 10'dan 11'e Geçtim Mouse Kendi Kendine Hızlandı Falan Değişik Sorunlar Var Bazı Ayarlar Yapılmıyor Ben Geri Döndüm 10'a Daha Rahatladım Kesinlikle Geçmem Windows 10'u Bypass Eder Kullanırım Ücretli Sunacakları Güncellemeleri Daha İyisene 2025 windwos 10 işi bitti artık bu sorular sorulmamalı bence direk gecilmeli
Windows 10'dan 11'e Geçtim Mouse Kendi Kendine Hızlandı Falan Değişik Sorunlar Var Bazı Ayarlar Yapılmıyor Ben Geri Döndüm 10'a Daha Rahatladım Kesinlikle Geçmem Windows 10'u Bypass Eder Kullanırım Ücretli Sunacakları Güncellemeleri Daha İyi
Linux Hiç Kullanamam Ya Windows 10 Bypass Devam Biz Aga25 yıldır bigisayar kullnyyorum. MS ortalama bi işletim sistemini çıkardıktan 1 yıl sonra düzeltiyor hangisini seçerseniz seçin 1 yıl sonraki sürüm hazır sürüm. Onun için neye geçmek isterseniz hepsi sizin.
Birgün ona diğergün buna sonra linux hepsi sizler için..