Hayırlı akşamlar i7 12700h 3060 sistemim var windows 10 kullanıyorum tpm'i devre dışı kaldı arıza yüzünden ve açılmıyor win 11 geçersem valorant dışında oynayamayacağım oyun olur mu ve performans açısından hangi işletim sistemi daha iyi
Rufus'tan Windows 11 24h2 IoT Enterprise LTSC İSO'su yazdırmanı öneririm.Hayırlı akşamlar i7 12700h 3060 sistemim var windows 10 kullanıyorum tpm'i devre dışı kaldı arıza yüzünden ve açılmıyor win 11 geçersem valorant dışında oynayamayacağım oyun olur mu ve performans açısından hangi işletim sistemi daha iyi
Bu sürümü etkinleştirmek için herhangi bir win 11 key yeterli mi?Rufus'tan Windows 11 24h2 IoT Enterprise LTSC İSO'su yazdırmanı öneririm.
Zaten 24h2'deki sıkıntılar çoğu kişide çözülmüş, sadece güvenlik güncellemesi alır, kendi kendine bozulmaz.
Bu arada formattan sonraki kurulumda "İnternetim yok" diye işaretle yoksa işletme hesabı ister.
Yanlış bilmiyorsam ayrı keyleri oluyorBu sürümü etkinleştirmek için herhangi bir win 11 key yeterli mi?
Bir kere etkinleştirdikten sonra tekrar format atınca bunu yapmaya gerek var mı bir daha?ISO'yu bu kaynaktan indirebilirsin.
![]()
Etkinleştirme için açık kaynak kodlu bu aracı kullanabilirsin.
![]()
Microsoft Activation Scripts (MAS) | MAS
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.massgrave.dev
Powershell açıp bu kodu yapıştırıyorsun,
irm https://get.activated.win | iex
sonra HWİD ile etkinleştirme seçeneğini kullanırsın.
Gerekli ama kullanımı oldukça basit, ben çok kullandım.Bir kere etkinleştirdikten sonra tekrar format atınca bunu yapmaya gerek var mı bir daha?
HWID ile etkinleştirdikten sonra tekrar neden gerekli oluyor zaten donanıma geçmiyor muGerekli ama kullanımı oldukça basit, ben çok kullandım.
geçeli 1 ayı geçti ve yıllarca başıma gelmemiş bug sorunla karşılaştım vasat bir işletim sistemi, küçük sorunlar ama insanın gözüne batıyor, bence son ana kadar bekle sonra geç.Hayırlı akşamlar i7 12700h 3060 sistemim var windows 10 kullanıyorum tpm'i devre dışı kaldı arıza yüzünden ve açılmıyor win 11 geçersem valorant dışında oynayamayacağım oyun olur mu ve performans açısından hangi işletim sistemi daha iyi
Bende sürekli yeniden etkinleştirme istiyordu.HWID ile etkinleştirdikten sonra tekrar neden gerekli oluyor zaten donanıma geçmiyor mu