Windows 11 geçilmeli mi?

ZiyaB

80+
Reaksiyon skoru
134
Hayırlı akşamlar i7 12700h 3060 sistemim var windows 10 kullanıyorum tpm'i devre dışı kaldı arıza yüzünden ve açılmıyor win 11 geçersem valorant dışında oynayamayacağım oyun olur mu ve performans açısından hangi işletim sistemi daha iyi

Hayırlı akşamlar i7 12700h 3060 sistemim var windows 10 kullanıyorum tpm'i devre dışı kaldı arıza yüzünden ve açılmıyor win 11 geçersem valorant dışında oynayamayacağım oyun olur mu ve performans açısından hangi işletim sistemi daha iyi
Rufus'tan Windows 11 24h2 IoT Enterprise LTSC İSO'su yazdırmanı öneririm.
Zaten 24h2'deki sıkıntılar çoğu kişide çözülmüş, sadece güvenlik güncellemesi alır, kendi kendine bozulmaz.
Bu arada formattan sonraki kurulumda "İnternetim yok" diye işaretle yoksa işletme hesabı ister.

Rufus'tan Windows 11 24h2 IoT Enterprise LTSC İSO'su yazdırmanı öneririm.
Zaten 24h2'deki sıkıntılar çoğu kişide çözülmüş, sadece güvenlik güncellemesi alır, kendi kendine bozulmaz.
Bu arada formattan sonraki kurulumda "İnternetim yok" diye işaretle yoksa işletme hesabı ister.
Bu sürümü etkinleştirmek için herhangi bir win 11 key yeterli mi?

ISO'yu bu kaynaktan indirebilirsin.

Etkinleştirme için açık kaynak kodlu bu aracı kullanabilirsin.

Powershell açıp bu kodu yapıştırıyorsun,
irm https://get.activated.win | iex

sonra HWİD ile etkinleştirme seçeneğini kullanırsın.

ISO'yu bu kaynaktan indirebilirsin.

Etkinleştirme için açık kaynak kodlu bu aracı kullanabilirsin.

Powershell açıp bu kodu yapıştırıyorsun,
irm https://get.activated.win | iex

sonra HWİD ile etkinleştirme seçeneğini kullanırsın.
Bir kere etkinleştirdikten sonra tekrar format atınca bunu yapmaya gerek var mı bir daha?

geçeli 1 ayı geçti ve yıllarca başıma gelmemiş bug sorunla karşılaştım vasat bir işletim sistemi, küçük sorunlar ama insanın gözüne batıyor, bence son ana kadar bekle sonra geç.

Geri