Neler Yeni

Windows 11 geçilmeli mi?

Sergeant Cross

80+ Bronze
Bunu sormak için geç değil mi 2021de çıkmış bir sistem neredeyse W12 çıkacak :)
Benim W11 çok hızlı ama kendim modladım. Ayrıca belirtmek isterim bir sistemin desteği bitiyor diye fişi üzerinize çekecekler gibi bir algı oluştu.
Bugün halen kullanılan sistemler Win7/8.1/Win10-1607/1709/1809/20H2
İnsanlar çok tuhaf durumda 25 yıldır bu tarz ilginç sorular görüyorum.

WinXP forever Win7ye geçmem diyenler vardı sonra Win7forever Win10a geçmem dediler. Hepsinde aynı şeyleri yaparsın.
Ayrıca anahtarın varsa benim gibi başka sürüme geçme bncede.
Hayır ben win10 a bağlı değilim sıkıntı şurda win11 de sıkıntı yaşayanlar çok ondan sordum

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
yolcu arslan
Hayır ben win10 a bağlı değilim sıkıntı şurda win11 de sıkıntı yaşayanlar çok ondan sordum

ikiside aynı işletim sistemi. Genelde sorun yaşayanlar çözümü bulamayanlar oluyor. Ama bazı farklılıklar var evet.
Ben mesela sanallaştırmada sorun yaşıyorum Win10a göre yavaş ama sanallaştırmayı burda kaç kişi kullnıyor? 100/1
Ben daha çok tasarım ve kolaylık için geçtim.

win11 22H2 ve 23H2 sürümleri stabil şuan 21h2 ve 24h2de genel sorunlar var. Ben 23H2deyim. 22H2ye geçmeyi düşünüyorum.

Sergeant Cross

80+ Bronze
ikiside aynı işletim sistemi. Genelde sorun yaşayanlar çözümü bulamayanlar oluyor. Ama bazı farklılıklar var evet.
Ben mesela sanallaştırmada sorun yaşıyorum Win10a göre yavaş ama sanallaştırmayı burda kaç kişi kullnıyor? 100/1

win11 22H2 ve 23H2 sürümleri stabil şuan 21h2 ve 24h2de genel sorunlar var. Ben 23H2deyim. 22H2ye geçmeyi düşünüyorum.
23h2 iso sunu nerden bulacağım? Iso indirsem hangi sürümle geliyor ki?

siyabent

80+ Bronze
valla ben windows vista. xpdenberi 8 dışındakileri kullandım bi sekizi kullanmadım daha hiçbirinde sorun yaşamadım günceli çıktıkça geçiş yapıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
yolcu arslan

Yapabilirim dersen burdan indir değiştirilmemiş resmi iso kalıplarıdır.

İngilizce sürüm Türkçe dil dosyası ile indirmen lazım eğer Türkçe istersen dosyaları ordaki dosyalar aracılığı ile birleştirirsen Türkçe oluyor.
Ama yapmak zorunda değilsin ingilizce yüklersin bilgisayar açıldıktan sonrada Language menüsünden Türkçe yapabilirsin.

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
bugra
windows 11 stabil çalışıyor, arayüzü beğeniyorsan geçilir.
beğenmediysen windows 10 desteği kesilene kadar devam

Sergeant Cross

80+ Bronze
Yapabilirim dersen burdan indir değiştirilmemiş resmi iso kalıplarıdır.

İngilizce sürüm Türkçe dil dosyası ile indirmen lazım eğer Türkçe istersen dosyaları ordaki dosyalar aracılığı ile birleştirirsen Türkçe oluyor.
Ama yapmak zorunda değilsin ingilizce yüklersin bilgisayar açıldıktan sonrada Language menüsünden Türkçe yapabilirsin.
windows 11 stabil çalışıyor, arayüzü beğeniyorsan geçilir.
beğenmediysen windows 10 desteği kesilene kadar devam
Teşekkürler önerileriniz için

Top Bottom