Neler Yeni

Windows 11 Güncellemesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Doruk Palaz
Arkadaşlar benim pc de sürekli çıkıyor windows 11 e güncelleştir diye güncelleştireyimmi? Yüklü oyunlarım ve uygulamalarım var onlar çalışırmı? Windows 11 güncelleştirmesinde indir ve yükle yazıyor.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
PichHasso
Arkadaşlar benim pc de sürekli çıkıyor windows 11 e güncelleştir diye güncelleştireyimmi? Yüklü oyunlarım ve uygulamalarım var onlar çalışırmı? Windows 11 güncelleştirmesinde indir ve yükle yazıyor.
güncelleştirme şu an çiin açıkcası tavsie etmem şu an windows 10 da sıkıntısız kullanıyorsan gerek yok

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
daha fazla ram yiyor oyun için win10 kullan bence onlar reklam için milleti zorluyorlar. win10 2.3gb ram kullanırken win11 3.2gb ram kullanıyor servisleri ikiside aynı taban önermem pek hafif görsel değişiklik haricinde pek yenilikte yok. sağ alttaki ses tuşuna bastım wifi ile bişleştirmişlerdi sesi fare orta tuşla yükseltemedim win11'de. görev çubuğuna sürükle bırak çalışmıyordu sağ tıklayıp görev çubuğuna bir şey atabiliyordun rezalet bir şeydi win11 düzeltmişlerse bilemem tabi.
windows update blocker ile güncellemeleri kapatmanı öneririm. o yazı görünmez ve bilgisayarın daha iyi olur.
win11 tutulmuyor diye zaten win12 çalışmaları başlamış durumda yakında çıkarırlar kimse sevmedi win11'i

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
3 senedir Windows 10 kullanıyordum fakat Battlefield 2042 oyunun da 30 saniye de bir gpu kullanımının anlık olarak %0 düşüp saniyelik takılma yaşayana kadar 1 ay önce Windows 11 geçtim ve sorun çözüldü ve ben hala gpu kullanımının neden %0'a düştüğünü çözemedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Erdem Karaoğlu
Geçmeni tavsiye ederim. win11 işletim sisteminin bir problemi yoktur. İnsanlar 10-20fps farkı takıntısı yüzünden kötüleniyor gibi.. win10'a göre eksi yönlerinden çok artıları bulunmakta bu farkları kendin ufak bir araştırma ile görebilirsin. :)

Top Bottom