Neler Yeni

Windows 11 hızlı başlatma kapatılmalı mı? Sistemi olumsuz etkiler mi?

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Süleyman Yıldırım
Bilgisayarımda ani donmalar oluyor ve resetlemeden düzelmiyor. İnternette araştırdım sadece bir yabancı kaynakta hızlı başlatmanın kapalı olursa düzelebileceği yazıyordu. Türk bi kaynakta ise hızlı başlatmanın sistem kararlılığını bozduğu yazıyordu böyle bişey var mı? varsa nasıl kapatabilirim

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Süleyman Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
Bilgisayarımda ani donmalar oluyor ve resetlemeden düzelmiyor. İnternette araştırdım sadece bir yabancı kaynakta hızlı başlatmanın kapalı olursa düzelebileceği yazıyordu. Türk bi kaynakta ise hızlı başlatmanın sistem kararlılığını bozduğu yazıyordu böyle bişey var mı? varsa nasıl kapatabilirim

bazı ssdlerde sorun yaratıyorken bazılarında yaratmıyor bunu test edip ona göre açıp kapatmanız daha iyi olur.

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Süleyman Yıldırım
bazı ssdlerde sorun yaratıyorken bazılarında yaratmıyor bunu test edip ona göre açıp kapatmanız daha iyi olur.
Knk bendeki bu donma sorunu neden kaynaklanıyor olabilir acaba 24h2 w11 sürümü yüzünden çoğu kişide aynı sorun olmuştu 23h2ye dön diyolar

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
Knk bendeki bu donma sorunu neden kaynaklanıyor olabilir acaba 24h2 w11 sürümü yüzünden çoğu kişide aynı sorun olmuştu 23h2ye dön diyolar
windowsu kendin elin ile beta olarak güncellediysen bu sorunlar normal genelde bu yüzden böyle sorun yaşayan insan çok.

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Süleyman Yıldırım
windowsu kendin elin ile beta olarak güncellediysen bu sorunlar normal genelde bu yüzden böyle sorun yaşayan insan çok.
Knk direkt indirdim işte sürümün çıkalı baya oldu beta değil

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
Knk direkt indirdim işte sürümün çıkalı baya oldu beta değil
eski güncellemeye dönmeyi veya dönmeden önce şu hızlı başlatma olayını dene düzelmezse çok farklı bir problem vardır.

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Süleyman Yıldırım
eski güncellemeye dönmeyi veya dönmeden önce şu hızlı başlatma olayını dene düzelmezse çok farklı bir problem vardır.
100k lık makineyle bile aynı sorunları yaşayan çok var ama hiçbiri bir çözüme ulaşamamış en son formst atmışlar

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
forumda biri daha aynı sorunu yaşadı formatla çözmüştü bakalım umarım formata ihtiyacınız kalmaz.

Top Bottom