Hesap açman gerekebilir sitede.hocam bulamadım ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hesap açman gerekebilir sitede.hocam bulamadım ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
windows 11 home ile pro arasında ki fark nedir pro sürümünda daha çok ram kullanımı var diyorlarMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu pro ama önce proya geçiren keyi girmen gerekir. o da YTMG3-N6DKC-DKB77-7M9GH-8HVX7
valla bilgisayarın iyiyse farkedeceğini sanmam ama bilemiyorum yine de hiç denemedim. Win11 pro istersen keyi bunlar home için keyim yokwindows 11 home ile pro arasında ki fark nedir pro sürümünda daha çok ram kullanımı var diyorlar
Hocam varsa baska key özelden atabilirmisinizvalla bilgisayarın iyiyse farkedeceğini sanmam ama bilemiyorum yine de hiç denemedim. Win11 pro istersen keyi bunlar home için keyim yok
Aynı keyi kullanabilirsin. 10bin tane falan hakkı oluyorHocam varsa baska key özelden atabilirmisiniz
Teşekkürler deniyecem eve gidinceAynı keyi kullanabilirsin. 10bin tane falan hakkı oluyor
Oem keyBenimki formatla bile gitmiyor şuan, yapalı o kadar oldu ki ne yaptığımı bile unuttum cmd den yapmıştım ama.
Pro 11 için mi? Tek kullanım mıdırMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu pro ama önce proya geçiren keyi girmen gerekir. o da YTMG3-N6DKC-DKB77-7M9GH-8HVX7
Hocam keyi girdim ama hata veriyor win 11 pro kullanıyorum ürün anahtarı çalışmadı diyorAynı keyi kullanabilirsin. 10bin tane falan hakkı oluyor
home atayım retailHocam keyi girdim ama hata veriyor win 11 pro kullanıyorum ürün anahtarı çalışmadı diyor
Olur hocam deniyeyimhome atayım retail
Key: T73FT-4TN7M-G92VD-3Q9VM-BBH3B bunu denedin demiHocam keyi girdim ama hata veriyor win 11 pro kullanıyorum ürün anahtarı çalışmadı diyor
EvetKey: T73FT-4TN7M-G92VD-3Q9VM-BBH3B bunu denedin demi