Neler Yeni

WİNDOWS 11 İYİ Mİ MİDİR

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
Yeni sistem aldım henüz gelmedi
eğer Windows 11 kurulu gelirse Windows 11 iyi midir yani internetten etkinleştirme şansım var mı güvenilir bir site var mı

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
windows 11 iyidir. güncel olan her zaman iyidir. w11 kullanıyorum.

Pigasor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Barış Sayan
eğer Windows 11 kurulu gelirse Windows 11 iyi midir yani internetten etkinleştirme şansım var mı güvenilir bir site var mı

Bu şekilde etkinleştirebilirsiniz.

SnareEcho

80+ Silver
Windows 11 oyuncular tarafından pek önerilmeyen bir işletim sistemi. Pek çok hataları da var ama güvenlik açıkları vs. en güncel kullanmak gerekir.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,702
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Çok fazla ram tüketiyor harici program yükleyerek bu sorunu çözdüm

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 11 oyuncular tarafından pek önerilmeyen bir işletim sistemi. Pek çok hataları da var ama güvenlik açıkları vs. en güncel kullanmak gerekir.
Hocam gaming gen tr Windows 10 kurar umarım acaba arayıp söylemekte fayda olur mu Windows 11 gelirse ne yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gaming gen tr Windows 10 kurar umarım acaba arayıp söylemekte fayda olur mu Windows 11 ge
Çok fazla ram tüketiyor harici program yükleyerek bu sorunu çözdüm
Hocam gaming gen tr Windows 10 kurar umarım acaba arayıp söylemekte fayda olur mu Windows 11 gelirse ne yapacağım
lrse ne yapacağım

eylsbbh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
eylul unsal
Ben win 11 de kullandım win 10 da kullandım şu an win 10 pro kullanıyorum ciddiyim aralarında ki en rahat en kullanışı sürümü win10dur win11 bana çok mac vibeı veriyor ve çok karışık gelir bana her şey belki yıllardır win10 kullandığımdan öyledir ama ben win10 çıktığından beri win10dan başka sürüme saptmadım.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
7 8 aydır w11 kullanıyorum ufak tefek takılmalar ve 1 2 defa uygulama çökmesi dışında bir sorun yaşamadım

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
gaming gen tr win 11 kurulu gönderiyor hocam cihazı bende öyle oldu. Win 11 de kullandım sonrasında bu neymiş diyip win 10 pro yükledim sonra gözüm değişiklik aradı ve win 11 geri yükledim. Windows 10 işletim sistemi kalıplaşmış bi sistem çok tercih ediliyor güzel de çalışıyor win 11 ilk çıktığı zaman sıkıntıları vardı ama aktif olarak devamlı oyun oynayan aynı zamanda derste gören birisi olarak her işimi ikisi de görüyor. Şimdi sırf estetik açıdan windows 11 kullanıyorum performans olarak bi fark görmedim hatta şunu söylemeliyim ki win 10da işlemci frekansı 4ghz sabitlenirken win 11de 4.3 gibi ne gerekiyorsa onu kullanıyor daha akıcı bazı oyunlarda. Tavsiye ederim bence sisteminiz geldiği zaman şans verin windows 11e ve aklınızda oyun performansı olarak soru işareti kalmasın win 10 ile tamamen aynı

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
gaming gen tr win 11 kurulu gönderiyor hocam cihazı bende öyle oldu. Win 11 de kullandım sonrasında bu neymiş diyip win 10 pro yükledim sonra gözüm değişiklik aradı ve win 11 geri yükledim. Windows 10 işletim sistemi kalıplaşmış bi sistem çok tercih ediliyor güzel de çalışıyor win 11 ilk çıktığı zaman sıkıntıları vardı ama aktif olarak devamlı oyun oynayan aynı zamanda derste gören birisi olarak her işimi ikisi de görüyor. Şimdi sırf estetik açıdan windows 11 kullanıyorum performans olarak bi fark görmedim hatta şunu söylemeliyim ki win 10da işlemci frekansı 4ghz sabitlenirken win 11de 4.3 gibi ne gerekiyorsa onu kullanıyor daha akıcı bazı oyunlarda. Tavsiye ederim bence sisteminiz geldiği zaman şans verin windows 11e ve aklınızda oyun performansı olarak soru işareti kalmasın win 10 ile tamamen aynı
Hocam peki Windows 10 yükledim diyorsunuz yeni Windows yüklerken her şey siliniyor mu yeni den mi anakart ve ekran kartı bios driver kurmamız mı gerekiyor eğer Windows 11 beğenmez isem Windows 10 geçince ne yapacağım

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
iyidir ama cok sikintirlar oluyor malesef suan ben 1 hafta oncekullaniyordum simdi 10 gectim daha rahat ama sen dene iyiyse devam tasarim olarak 10 u on basar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,484
Üyeler
163,503
Son üye
ranaiknet
Top Bottom