crabman 80+ Bronze Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 517 Bugün, 01:34 #1 klavyemdeki FN+INS kombinasyonu eskiden ekran resmi almama yarıyordu. 4 ay kullandım klavyeyi sonra bir anda işlevsizleşti fonksiyon. ayarlara baktım klavye kısayolları değiştirme falan bulamadım yardımcı olur musunuz?
klavyemdeki FN+INS kombinasyonu eskiden ekran resmi almama yarıyordu. 4 ay kullandım klavyeyi sonra bir anda işlevsizleşti fonksiyon. ayarlara baktım klavye kısayolları değiştirme falan bulamadım yardımcı olur musunuz?
Demacia'lı Master Yi 80+ Silver Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 2,650 Dahası Reaksiyon skoru 1,025 İsim Yuzarsef Bugün, 01:46 #2 fn function diye bir şey var onu yükle silindiyse.
crabman 80+ Bronze Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 517 Bugün, 02:39 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Demacia'lı Master Yi yazmış: fn function diye bir şey var onu yükle silindiyse. Devamı için tıklayın... nerden yükleyebilirim? klavye modeli gerekliyse G413 SE TKL
Demacia'lı Master Yi yazmış: fn function diye bir şey var onu yükle silindiyse. Devamı için tıklayın... nerden yükleyebilirim? klavye modeli gerekliyse G413 SE TKL