Neler Yeni

🔥İndirim ❤ Outemu Switch Gamemax GM-X560QU Mekanik Klavye 269 TL ! ❤

Ysuflix

80+ Gold
ÜRÜN LİNKİ :
amazon 279 tl : https://www.amazon.com.tr/Gamemax-Gm-x560qu-Gerçek-Mekanik-Multimedya/dp/B07BV3YYPL
çiçeksepeti 269 tl : https://www.ciceksepeti.com/gamemax-gm-x560qu-gercek-mekanik-multimedya-oyun-klavye-kcm1400734

Merhaba 2 gün önce sipariş verdim ürün geldi. İnceledim kullandım ve deneyimlerimi aktarıcam. Öncelikle Outemu switch çıkınca evde sevinçten taklalar attım resmen.(siz alırsanız outemu mu gelir kesin bişe diyemem) İzlediğim videolarda Xinda diye bi switch ismi söylemişti adam. Ben inceledim birkaç tuşu Outemu çıktı. Amazondan aldım sorun olursa daha rahat destek alayım diye 10 tl farkla. 280 TL'ye Outemu switchli klavye almuş oldum bu devirde. Tuş malzeme kalitesi beinm hoşuma gitti ama baya baya plastik dokununca hissediliyo seven olur sevmeyen olur bilemem orasını. Ürünün üst gövdesi tamamen metal gövdeye sahip. Ve gerçekten güzel sağlam bi his veriyor kullanırken. Alt kasası tamamen plastik. Benlik sorun yok ama daha ağır bi madde olsa veya ağırlaştırılsa güzel olabilirmiş bana biraz hafif geldi. Altında 4 adet kaymaması için kauçuk var. Tutup salladığımda hiç oynamadı desem yeridir. Gayet sağlam tutundu masaya. Şimdi asıl olaylardan birine gelelim. Işıkları hakkında tamamen rgb olsun takıntınız yoksa gayet güzel ışıkları var. Ki bu bütçede klavye alıyoken full rgb takıntı olması hiç gerçekçi olmazdı. Işıkları rainbow birkaç tane modu var ama açık konuşmak gerekirse hiç kullanacağım modlar değil şahsi olarak. Her sırada farklı renk yanıyor. FN+INS kombinasyonuyla modlar arasında geçiş yapabiliyoruz. Ve FN+WIN kombinasyonuyla windows tuşunu kitleyebiliyoruz. Sesine gelirse gayet güzel çatır çatır bir blue switch sesini veriyor ilk mekanik klavyem benim çok hoşuma gitti. Kapanış sözü olarak diyebilirim ki Outemu olması bile yeter şu fiyatta bu klavyeyi almak için. Her şekilde alınır diyorum ve sizi birkaç görselle baş başa bırakıyorum. İyi forumlar :)),,
5fff9849-6f09-4525-ac6a-8430c606fcd0.jpg
900ab956-1770-43a2-92f7-c802b71ed581.jpg
cf4c33e8-0230-471e-b1fe-db31c05aa3d8.jpg
48b1e00a-c40f-433a-8f41-19c15ba4a430.jpg

makro ile çektim outemu yazısı umarım okunuyodur :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

amacım fiyatı paylaşmak ve bu ürün için ucuz diye kötüdür algısını kırmak. o sebeple indirim konusu olarak paylaştım.

Top Bottom