Link atarmısınızYalnız xatron modelini almıştım geçen sene çok iyi bir klavye cherymx kullanmışlar yay sesinde yoktu ayrica
Linkteki Hp klavyeyi sipariş vermiştim, iade edip bilek destekli Performaxı almalı mıyım sizce?https://www.n11.com/urun/performax-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel comfort modeli var tek farkı bilek desteğinin olması nays ile 540a geliyor
Bende görmüştüm bunu gözüme hoşgelmişti. Ama performans açısından yorum yapamam.Linkteki Hp klavyeyi sipariş vermiştim, iade edip bilek destekli Performaxı almalı mıyım sizce?
HP Pavilion 800 Oyuncu Klavyesi 5JS06AA
Hemen hemen aynı rakamlar hangisi iyiyse onu alalımBende görmüştüm bunu gözüme hoşgelmişti. Ama performans açısından yorum yapamam.
300 TL ye almistim bulamadım malesef şuanLink atarmısınız
Bende de var sert basınca çınlama var bende300 TL ye almistim bulamadım malesef şuan
Ben moba oynadığım halde çınlama yokBende de var sert basınca çınlama var bende
Yorumlarda da baya yazan vardı. Sert basınca duyuluyor bende. Özellikle büyük tuşlar. Rahatsız etmiyor dikkat edersen duyuyorsunBen moba oynadığım halde çınlama yok
Carsambaliyim ama atakumdayimHocam samsunlumusunuz?
Ya ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abiPerformax Xotran 3327 Sensörlü Mouse'dan sonra şimdi de Performax-G Xetra çıktı karşımıza.Klavye Outemu switch ile geliyor, Bu paralara adı sanı bilinmeyen switchlerden ziyade OUTEMU alabilmek gayet güzel. Normal fiyatı 515 TL Fakat Nays ile 463 TLlere kadar düşüyor ki bence bu paraya alınabilecek en iyi klavyelerden biri.
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.comAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleKlavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
@GalaxySal450 @M.A.Y. görüşlerinizi alırım