Sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Kesinlikle temiz kurulum ile geçmeni tavsiye ederim.Sistemim imzamda yazıyor yüklesem sorun olur mu ve nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Onlarıda boş bırak.10 dk ya yüklenir gibi bir de şu windows update güncelleştirmesini yapayım mı şimdi yoksa önemli bir şey değil mi
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam rufus da otomatik olarak 2 kutucuk işaretli geldi ne yapayım ellemiyim mi onları da mı boş bırakayım
Bu işlemden sonra D.O.C.P'yi aktif et.tamam hocam formatı yüklüyorum şuan flashbelleğe
açmadım işlem bitince yaparımBu arada BİOS'tan D.O.C.P'yi açtın mı? Söylemeyi unuttum.
Bu işlemden sonra D.O.C.P'yi aktif et.
Tamamdır hocam. Onu açtıktan sonra F7 tuşu ile Advanced Moda geçin. Sağ üstte Boot sekmesine tıklayın gelen ekranda CSM olacak, ona tıklayın gelen ekranda Launch CSM olacak onun devre dışı olduğundan emin olun ve tekrardan Boot sekmesine tıklayıp Secure Boot'un Windows UEFI mode olup olmadığını kontrol edin. İşlemlerin sonunda F10 ile kaydedip çıkın, ondan sonra Windows kurulum işine geçin.saat 12yi geçmeden key i de alayım dedim oem key aldim windows 11 pro
açmadım işlem bitince yaparım
Çıkartabilirsin. Bu BIOS işlemlerini de yapıp kaydettikten sonra belleğş takıp direk F8 tuşuna durmadan basabilirsin.hocam flashbellek hazır olunca D.O.C.P yi ayarlarken flashbellek takılı mı kalsın çıkartayım mı pc ye restart atıcam ya
tamam hocam gerisini videoda anlatıyorsunuz galiba oradan bir bakacağımÇıkartabilirsin. Bu BIOS işlemlerini de yapıp kaydettikten sonra belleğş takıp direk F8 tuşuna durmadan basabilirsin.
Aynen kurulum işlemini oradan anlatıyorum. Takıldığın yer olursa yaz gene.tamam hocam gerisini videoda anlatıyorsunuz galiba oradan bir bakacağım
Windows logosuna sağ tıklayın, disk yönetimine girin. Orada siyah yazı biçiminde ayrılmamış alan göreceksin ona sağ tıkla yeni birim oluştur de. Ekranda çıkan her şeye ileri de orada depolama adı yeri gelecek, oraya Yerel Disk yazabilirsin sonra harddiskte aktif olacak.Hocam kurdum windows 11 i her şey güzel de bu bilgisayar yerinde hard disk yok sadece ssd var bir hata mı yaptım
Alıntıyı görüntüle
sağolun hocam halletim geriye bir şey kalmadı galiba aldığım kodu da nası gireceğim anlamadım boşuna mı almış oldum?Windows logosuna sağ tıklayın, disk yönetimine girin. Orada siyah yazı biçiminde ayrılmamış alan göreceksin ona sağ tıkla yeni birim oluştur de. Ekranda çıkan her şeye ileri de orada depolama adı yeri gelecek, oraya Yerel Disk yazabilirsin sonra harddiskte aktif olacak.
Öncelikle sürücü olarak bunları yükle:sağolun hocam halletim geriye bir şey kalmadı galiba aldığım kodu da nası gireceğim anlamadım boşuna mı almış oldum?
Ürün anahtarını Windows Ayarlar/ Sistem/ Etkinleştirmeye gireceksin.sağolun hocam halletim geriye bir şey kalmadı galiba aldığım kodu da nası gireceğim anlamadım boşuna mı almış oldum?