Windows 11 pişmanlıktır !

Hammsi

80+
Reaksiyon skoru
6
benim gibi düşük sistemli insanlara windows 11 önermiyorum denedim ve ciddi performans kaybı yaşamakta pc kendisine gelmesini 1 saat bekliyorum normalda windows 10 5 dk sürüyordu sistemim şunlar rx580 16 gb ram intel i5 9400f windows 11 svchost diye bir program var virüs kontrol etsemde ne yapsam yapayım program her zaman %25 performans harcıyordu ve internete binlerce bu sorunu araştırdım denedim ama düzelmedi yani kısacası windows 11 kötü

Bende sevmiyorum ama bilgisayarım Windows 10 desteklemiyor.

benim gibi düşük sistemli insanlara windows 11 önermiyorum denedim ve ciddi performans kaybı yaşamakta pc kendisine gelmesini 1 saat bekliyorum normalda windows 10 5 dk sürüyordu sistemim şunlar rx580 16 gb ram intel i5 9400f windows 11 svchost diye bir program var virüs kontrol etsemde ne yapsam yapayım program her zaman %25 performans harcıyordu ve internete binlerce bu sorunu araştırdım denedim ama düzelmedi yani kısacası windows 11 kötü
Windows 11 yüksek sistemlerde de sorun çıkarabiliyor maalesef 10daki akıcılık hala yok.

Windows 11 yüksek sistemlerde de sorun çıkarabiliyor maalesef 10daki akıcılık hala yok.
Bir keresinde güncellemeden sonra PIN girmeye çalıştığımda serviste sıkıntı çıktı gibi birşeyler söyleyip PIN girmemi engelliyordu. Sıfırlamak zorunda kaldım Windows ISO dosyalarım silindi hep.

Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Geçmiş olsun.

ilk yüklenmiş windows 10 bile olsa böyle bir sorun oluyor. bir süre sonra düzeliyor. indexleme yapıyor yada microsoft antivirus ile ilgili bir işlem var ilk seferde çalışınca sistem iyi de olsa kasıyor

win11 e her geçtiğimde oyunlarda sıkıntı yaşıyor 3 kere win11 e geçip geri win10 a geri döndüm fh5 de çok fazla sıkıntı yaşadım sistemi iyi olanlara da önermiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri